Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 01.05.2011.
22:15
Story A

Anabela i Gagi: Ponovo smo porodica

Skoro dve godine nakon razvoda bivši supružnici Anabela Bukva i Gagi Đogani otkrivaju kako su zarad sreće naslednica Lune i Nine oprostili jedno drugom sve grehe i ponovo izgradili blizak odnos .

Porodica Đogani ponovo na okupu
 

U ekskluzivnom intervjuu za “Story”, Anabela i Gagi stavili su tačku na višemesečne nesuglasice uzrokovane mučnim i iznenadnim okončanjem 18-godišnje ljubavne priče. Rastali su se leta 2009, a uprkos tome što je pevačica posle bračnog kraha ispričala kako ju je nekadašnji suprug i fizički i psihički zlostavljao i varao, dok je on tvrdio da mu je ona upropastila život i uzela mu sve što je imao, sada je problemima napokon došao kraj.

Prošlog petka na proslavi šestog rođendana njihove mlađe ćerke Nine njih dvoje su i javno pokazali da su zakopali ratne sekire i jedno drugom oprostili sve grehe. Iako je Anabela sama, a Gagi srećno zaljubljen i veren, bivši partneri ne kriju da se i dalje jedno pored drugog osećaju dobro, otkrivaju kako su posle brojnih nesporazuma uspostavili blizak odnos, ali objašnjavaju i da li postoji šansa da jednog dana obnove zajednicu koju su negovali gotovo dve decenije i u kojoj su rođene njihove naslednice Luna (15) i Nina (6).


Oni su otkrili kako su uspeli da uspostave normalan odnos nakon razvoda:


- Uskoro će dve godine od razvoda. Bilo je konfuzno na početku i prve godine nakon razvoda bili smo u veoma lošim odnosima. To je bio težak period za oboje, a i za decu. Bitno je da smo mentalno ostali zdravi i da smo u poslednjih osam meseci uspostavili normalnu komunikaciju, shvativši da su nam deca najbitnija. Ninin rođendan je naša prva zajednička proslava nakon razvoda – rekao je Gagi, dok je Anabela priznala šta je bio razlog njihovog neslaganja tokom protekle dve godine:


- Bili smo u lošim odnosima, ali to je zato što su rane bile sveže. Hvala Bogu, sve je to iza nas. Već dve godine nismo u braku i shvatili smo da je zbog dece najvažnije da budemo u dobrim odnosima. Deca su dovoljan razlog da prevaziđemo sve nesuglasice i trudićemo se da tako ostane do kraja života.


A na pitanje postoji li šansa da obnove vezu, Anabela je rekla:


- Gagi i ja se već duže vreme odlično slažemo i učestvujemo u svemu što se dešava našim naslednicama. Moj bivši suprug nije bio gost na proslavi rođendana, već roditelj, ali nije istina da smo obnovili romansu, kao što se spekuliše – dok je Gagi otkrio da prema bivšoj supruzi više ne gaji romantična osećanja:


- Prema Anabeli ne gajim nikakve emocije, osim kao prema majci naše dece.

Poštujem je i kao prijatelja ću je voleti do kraja života. Poznajem je od sedamnaeste godine i proveli smo pola života zajedno. Ne mogu o njoj da mislim ništa loše. Kada se posvađamo, odmah sutradan me prođu loši osećaji i odljutim se - rekao je i dodao da je srećno zaljubljen u češku manekenku Helenu, te da nisu istine spekulacije o tome da su raskinuli veridbu, dok Anabela otkriva da je još uvek sama.

Petak 20.05.2011. 18:34
ma sta kazes. a koliko ce to da traje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online