Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 28.04.2011.
15:39
V. Tasić - Vesti A

Sve teže podnosim laži o ocu

Ilda Šaulić (32) tvrdi da ne dozvoljava nikome i ničemu da joj pokvari dobro raspoloženje, ali priznaje da se nedavno žestoko iznervirala zbog pojedinih informacija u novinama. Lažna vest da je njen tata Šaban doživeo infarkt ozbiljno je poremetila mir njene porodice.

Porodica na prvom mestu: Šaban i Ilda Šaulić

Osim toga, zasmetalo joj je što je njen prošlonedeljni nastup u Dimitrovgradu, kako kaže, ispolitizovan.


- O toj suludoj priči koja se pojavila o tatinom navodnom infarktu, uopšte ne želim da govorim. Mnogi su me zvali da, kao, provere da li je to tačno što mi je bilo potpuno suludo, strašno, morbidno...

Ma nemam reči. Mnoge moje kolege dobijaju naslovne strane sa svojim ružnim i tužnim pričama.

Pričaju kako su pobedili bolesti, kako su preživeli razvode i gubitke bližnjih. Meni je to strašno i nikada od neke svoje muke ne bih pravila marketing - kaže Ilda.

Kako je vaša porodica podnela lažnu vest?
- Čitava porodica i naši prijatelji su se potresli. Iako smo znali da tata uopšte nije bio tamo gde je, navodno, doživeo infarkt, bilo je strašno. Poludela sam pokušavajući da ga dobijem telefonom i odahnula sam kada je tata ujutru konačno uključio mobilni telefon i počeo da odgovara na pozive.

Bio je u Parizu, spavao je u jednom hotelu, rano je legao i isključio je telefon da ga niko ne bi uznemiravao. Tek kada sam mu čula glas, pao mi je kamen sa srca.

Šta mislite, ko lansira takve priče?

- Nemam pojma, to je toliko strašno da i ne zaslužuje nikakav komentar. Što je najgore, nije prvi put da se takve priče o tati pojave u javnosti.

Bilo je priča da je stradao u saobraćajnoj nesreći, na naslovnoj strani jednih novina je pre godinu dana objavljeno da ima strašnu bolest... Jezivo!

Daleko bilo, što bi rekao naš narod. Razumem ja da novinama trebaju zvučni naslovi, ali pređene su sve moguće granice. Rekoh vam da sve to želim da zaboravim, da ignorišem, da neću da komentarišem.

Privatnost čuva za sebe: Ilda Šaulić



Zašto vas boli, kako rekoste, politizacija vašeg nastupa?
- Čitam kako podržavam Koridor 10, kako podržavam Mrkonjića...

Sve je to u redu, podržavam sve što se gradi u Srbiji, dobro poznajem ministra Mrkonjića, ali moj nastup u Dimitrovgradu nema veze s njim i s politikom.

Otišla sam da pevam na poziv direktorke firme Alpina, koja je bila pokrovitelj mog nastupa, i to nema blage veze sa politikom.

Nervira me što se danas sve stavlja u političku konotaciju. Potpuno sam apolitična, politika me uopšte ne zanima. Neopredeljena sam politički i uvek ću se odazvati pozivu da pevam, ma od koga on dolazio.

Lepe misli

 

Kako se borite protiv stvari koje vam se ne sviđaju?
- Lepim mislima i pozitivnim stavom. Ne dozvoljavam više ničemu da mi pokvari lepotu ovog proleća!

 

Neću da gubim ni sekund života dokazujući nekome nešto, pravdajući se, objašnjavajući, demantujući...

 

Teško onome ko to ne shvati, njemu ne gine razvlačanje po novinama u svim mogućim varijantama. Umesto da analiziram zašto neko lupa gluposti, uživam u lepim stvarima.

Eto, upravo planiram provod sa drugaricom koja dolazi iz Amerike i zajedno ćemo otputovati u Pariz - otkriva Ilda.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.04.2011. 16:00
Ilda je odlicna pevacica i super izgleda.A i Sabanu svaka cast,folk pevac 20 - og veka i 21-og ,postoji samo jedan mladi pevac koji zasluzuje da mu bude naslednik u pevanju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online