Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 13.12.2010.
12:00 >> 12:38h
K. Marković - Vesti A

Rastanak sa Cecom teško pada

"Australija mi je mnogo donela i to baš u trenutku kad sam bila pod medijskim pritiskom u Srbiji, pa mi je dobrodošlo da se sklonim, budem sa ljudima koji me vole i Rakom Marićem. Došli smo u jednu prelepu zemlju, gde me ljudi obožavaju i koji su me dugi niz godina očekivali", rekla nam je Ceca posle spektakularnog koncerta u Melburnu, održanog u subotu uveče.

U pratnji svog šestočalnog benda Ceca je izašla na binu u dvorani Nacionalnog netbol i hokej centra u melburnskom Parkvilu, gde je dočekana ogromnim aplauzom i skandiranjem publike. "Ceco, volimo te", "Ceca, Ceca!". A, onda su se preko dva i po sata ređali njeni najpoznatiji hitovi.

Gošća iz otadžbine nije štedela glas, a ni publika. Činilo se kao da su se jedni i drugi trudili da nadoknade godine iščekivanja, da svoju omiljenu pevačicu vide u Melburnu, a Ceca se svojom pesmom trudila da izgubljeno makar kroz jedno veče nadokandi.


- Iz grada u grad atmosfera je bila slična, presrećna sam i prezadovoljna. Ostao nam je koncert i u Brizbejnu, pa se nadam da će i tamo atmosfera biti dobra i da će publika biti isto aktivna kao i večeras u Melburnu - rekla je za "Vesti" Ceca posle uspešnog koncerta u Melburnu.


I na koncertu u Melburnu među publikom su bili njeni obožavaoci sa prostora cele bivše Jugoslavije, a zanimljivo je da nije zabeležen nijedan incident. Kraj koncerta sigurno je najbrže pao obožavaocima, koji su na sve načine pokušavali da Cecu zadrže na stejdžu i uživaju u njenim pesmama. Opraštanje, koje je teško palo i Ceci, došlo je uz obećanje da se vide ponovo posle izlaska novog albuma.


- Naravno, čim se vratim u Beograd sva energija će nam biti koncentrisana na novi album, a nakon toga nastavljam turneju - rekla je Ceca.


Po čemu će Vam Australija ostati u sećanju?


- Po mnogo čemu ovo je prelepa zemlja, predivan mentalitet ljudi. Sve što sam doživela od svojih obožavalaca ostaće mi u jednom prelepom sećanju. Imam milion prelepih stvari koje sam doživela ovde. Fascinirana sam ovom zemljom, žao mi je što zbog obaveza nisam mogla da povedem i decu. Komunicirala sam s njima putem skajpa, šta sam sve videla, kako je lepo. Oboje pate (smeh), tako da sledeći put dovodim i njih - rekla nam je Ceca posle koncerta.
 

Ceca - ispisano ružama


Od Perta do Melburna, popularna pevačica bila je obasipana raznim poklonima, buketima cveća, plišanim koalama i kengurima... Na ovom koncertu primila je i jedan neobičan poklon.


Njen obožavalac Željko Tomić je na ogromnoj tabli ružama ispisao njeno ime. Naravno, Ceca je to primetila pa je svog obožavaoca pozvala da se približi i zajedno su se fotografisali, a poklon koji je obradovao ponela je sa koncerta.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.12.2010. 12:57
Koliko li ce poreza da plati na zaradjeni novac u Australiji za ovoliko koncerata??? Dali ce i Srbija, kao drzava nesto da vidi od te zarade???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online