Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 11.12.2010.
12:27

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Zvezde Balkana pevaju u Beogradu

Ako je suditi po dosadašnjim najavama, Beograd će za predstojeće novogodišnje praznike biti centar Balkana. Za razliku od prethodnih godina, kada su najveće pevačke zvezde uglavnom nastupale u dijaspori, ove godine najviše njih ostaće na domaćem terenu, a neki su ugovorili koncerte u Crnoj Gori.

Željko Joksimović sa Natašom Bekvalac i Ninom Badrić



 

Zadovoljno ruke trljaju i kafedžije, vlasnici splavova i klubova, ali i hoteli i hosteli koji su uglavnom već rasprodali kapacitete, a najviše gostiju i ove godine biće iz Slovenije i Hrvatske.

Na tradicionalnom gradskom dočeku ispred Skupštine Srbije sviraće "Bajaga i Instruktori", Kiki Lesandrić i "Partibrejkersi". Doček se organizuje i u "Beogradskoj areni", gde će nastupati Vlado Georgiev i Haris Džinović, a voditelj programa biće Ivan Ivanović.

Ima li ko jači od mene: Jelena Karleuša

- Dobar je to spoj, koji nikad nije viđen na ovim prostorima. Vlado je veliki pevač. Mislim da će biti dobar dernek. Ako ne najbolji u Beogradu, biće sigurno među najboljima - rekao je Džinović, dok mu je Georgiev poručio da će posle svog nastupa ostati da uživa u njegovim pesmama. U komšiliku, u foajeu Centra "Sava", u najluđoj noći goste će zabavljati Željko Joksimović, Nataša Bekvalac i Nina Badrić, a kao specijalni gost pred zoru nastupiće Ljubiša Stojanović Luis.

- Mi muzičari ceo život radimo za Novu godinu. Ali, ovaj doček će se sigurno razlikovati od svih prethodnih jer obećava dobar provod i dosta šampanjca. Drago mi je što ću biti pored dve sjajne dame na sceni - Nine i Nataše. Kada idemo negde na doček, uvek razmišljamo da li će padati sneg, hoće li biti mesta za parkiranje, da li ćemo pokvasiti cipele, a ovde su svi uslovi zadovoljeni - rekao je Joksimović, koji će nastup naplatiti 50.000 evra.

Nina Badrić će pevati za honorar od 40.000, dok će Nataša dobiti 35.000 evra. Stotinak metara dalje u hotelu "Kontinental" pevaće Toni Cetinski za, kako se priča, 40.000 evra. Ove godine novogodišnju tezgu pogodio je i Bora Čorba, koji će sa "Ribljom čorbom" nastupati na "Beogradskom sajmu".

- Videćemo šta će biti. Poslednjih nekoliko godina nas bojkotuju, nadam se da ćemo sada dobro proći - kaža Bora Đorđević.

Rusi ne žale pare za Bregu: Goran Bregović

I braća Matić ove godine su se odlučili da za najluđu noć ostanu u Beogradu. Saša Matić će zabavljati goste beogradskog splava H20, dok će Dejan pevati u centru grada u restoranu "Ekskluziv".

- Radujem se ovom doček, jer ću biti u Beogradu. Pored mene će biti još dva di džeja i prateći bend. Očekuje se dve do tri hiljade ljudi i biće lepo - kaže Dejan Matić. I Mira Škorić će pevati u jednom beogradskom restoranu za honorar od 15.000 evra, dok će Džej Ramadanovski zabavljati goste u restoranu Jezero na Adi Ciganliji za 10.000 evra.

S druge strane, Zdravko Čolić je odlučio da 2011. dočeka u krugu porodice, dok će Lepa Brena sa suprugom biti na nekoj od plaža u Meksiku.
 

Karleuša plaćenija od Severine

Severina Vučković pevaće 31. decembra i 1. januara u hotelu "Splendid" u Bečićima, u Crnoj Gori, za 30.000 evra. Hanka Paldum će za mnogo manje para zabavljati goste u Petrovcu, dok će u najčuvenijem budvanskom klubu "Trokadero" nastupati Jelena Kareluša za 70.000 evra. Aca Lukas i grupa "Regina" 31. decembra i 1. januara pevaće u hotelu "Palas" u Petrovcu, dok će Ana Nikolić pevati u Budvi za 50.000 evra. Sve ove sume, naravno, treba prihvatiti uslovno, jer se na kraju ovakvi poslovi sklapaju u četiri oka.


Rekorder Brega

Goran Bregović i ove godine će biti rekorder kad je u pitanju novogodišnji honorar. On će sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" nastupiti u jednom moskovskom klubu zatvorenog tipa za fantastičnih 120.000 evra. Pored njega, nastupaće i italijanski pevač Toto Kotunjo.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.06.2011. 18:27
dobro je.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online