Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.11.2018.
20:15
Z. Vicelarević - Vesti A

Sa zabave na posao

Ovogodišnja Jesenja zabava u Srpskom kulturnom centaru u Ofenbahu prošla je u znaku četvorice muzičara čija je specijalnost krajiški melos - Gorana Ivanovića, Miloša Đerića, Dalibora Mijovića i Dejana Šćepanovića. Prepuna velika sala SKC dočekala je Goci bend koji je publiku oduševio i znanjem ostalih muzičkih pravaca od narodnih kola, zabavne muzike sve do teškog roka. U njihovom petočasovnom nastupu mnogi su ostajali gotovo bez daha.

Z. Vicelarević
Najveselije: Mirjana Janković i Ljubinka Tomić sa društvom

Čini se, najveselije društvo bilo je ono u kome su bili Mirjana i Milomir Janković, Ljubinka i Vlade Tomić, Radomir Mašić, Ivana Svetoliković i još nekoliko njih iz Ofenbaha i Frankfurta.

- Goci bend uvek napravi lep štimung među našim zemljacima koji su duže ovde u Nemačkoj, među koje i sebe ubrajam. Ovo što su napravili večeras mogu da kažem u jednoj reči, a to je da sam oduševljena. U SKC sam često, na zabavama i uvek sam ili smo se lepo provodili - kaže nam Ljubinka.

Mirjana je želela da doda:

- Zahvalila bih organizatorima (SKC) na ovako lepoj zabavi. Atmosfera je sjajna i zamolila bih sve koji su učestvovali u pripremi da se ovako nešto češće dešava. Pohvalila bih sve članove SKC koji su bili ljubazni domaćini. Ovaj prostor i ambijent su bolji nego pre. Verujemo da ćemo i za doček Nove godine ponovo ovde da budemo - kaže Mirjana.

Na zabavu se dolazi u provod, na veselje, ali i da se ljudi sretnu i vide one koje odavno nisu videli.

Z. Vicelarervić
Pum klub veselih zemljaka

- Ljubicu Ćulibrk poznajem odavno i ko zna kada smo se prethodni put videle, možda pre nego što smo došle u Nemačku. Sada smo se slučajno srele i to nam je dodatni motiv za veselje - kaže Dragica Milanović, a Ljubica dodaje:

- Stvarno sam se obradovala našem susretu i zbog toga sam ostala malo duže, iako ujutro radim od pet. Nije mi žao što ću malo da spavam, a možda i nikako. Više mi je žao onih koji večeras nisu ovde, jer su mnogo propustili.

Doći ću opet

Tanja i Predrag Petković su zbog Goci benda prekinuli rad u svom kafiću u Ofenbahu da bi sa Tijanom Delić, Radojicom Malenčićem iz Ofenbaha i Anjom Curić i Nevenom Petković iz Vizbadena došli u SKC, a Nevena kaže:

- Samo zbog Goci benda sam došla iz Vizbadena u Ofenbah. Prvi put sam ovde i veoma sam se iznenadila kako je ovde sve nekako po mom ukusu. Publika je vesela, atmosfera da bolje ne može. Prezadovoljna sam. Da nisam došla bilo bi mi mnogo žao i doći ću opet.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online