Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.05.2018.
05:00
Z. Mirković - Vesti A

MTEL Austria uz "Mokranjac"

U 20. godini postojanja KUD "Stevan Mokranjac" iz Beča, višestruki pobednik na Evropskoj smotri folklora, dobio je velikog sponzora, kompaniju MTEL Austria. Saša Kostić, predsednik "Mokranjca" potpisao je ugovor o generalnom sponzorstvu sa Natalijom Jegdić, direktorkom MTEL Austria u prostorijama društva u prisustvu članova.

Z. Mirković
Poželela im sreću u Banjaluci: Natalija Jegdić sa članovima kluba

Jegdićeva je poželela puno sreće "Mokranjcu" na predstojećoj Evropskoj smotri u Banjaluci i rekla da je ponosna što će nositi i grb MTEL -a na tom i budućim takmičenjima.

- Kompanija MTEL Austria posluje već dve godine na tržištu Austrije i pored toga što se bavimo biznisom mi smo i društveno odgovorna kompanija i u tom duhu smo podržali školu srpskog jezika u Salcburgu. Sada smo odlučili da podržimo KUD "Stevan Mokranjac", jer smo čuli mnogo lepih stvari o tom društvu, koje ima veliko članstvo, neguje našu kulturu i tradiciju, koje je vrlo uspešno na evropskim i regionalnim takmičenjima. Prirodni je sled događaja bio da se MTEL priključi "Mokranjcu" i podrži ih u naporima da ostanu dobri i da budu još bolji - objasnila je Jegdićeva.

Z. Mirković
Saša Kostić i Natalija Jegdić

Prema njenim rečima MTEL je ponosan što je od sada deo KUD-a "Stevan Mokranjac". Ona je istakla da to društvo neguje našu kulturu i tradiciju kroz igru i pesmu, ali i kroz jezik.

- Bitno je da naša deca koja su ovde rođena i odrasla upoznaju svoju otadžbinu i korene da bi bolje upoznali i zemlju u kojoj žive. Kada znaju svoju zemlju poštovaće i njih više", podvukla je
Jegdićeva i naglasila da je kompanija MTEL u Austriju došla da ponudi usluge našim ljudima, kako bi im učinila život lakšim, boljim i približila ih otadžbini, a odnedavno ima i nove tarife.

Istakla je da je fascinirana koliko članova ima "Mokranjac" i što je to jedno od najuspešnijih društava u Evropi.

Da radimo još bolje

Saša Božinović, potpredsednik "Mokranjca" objasnio je da je potpisivanjem sporazuma MTEL Austria postao generalni sponzor društva na godinu dana.
I Božinović i Natalija Jegdić su uvereni da će saradnja trajati mnogo duže. Božinović je naglasio da je ova saradnja značajna za društvo koje ove godine obeležava dve decenije uspešnog postojanja.
- Ovo je značajno za naše društvo, jer pomaže da radimo još bolje i da se još bolje organizujemo. Sa tako velikom kompanijom imamo mnogo veće mogućnosti - uveren je on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online