Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 07.04.2014.
08:00
Mens Health A

Pet saveta za seks na brzaka

Često se dešava da nemamo vremena za seks od nekoliko sati, ali za onaj od par minuta svi imamo i svi ga priželjkujemo.

Foto: Ilustracija


Jedna od čestih seksualnih fantazija je seks na neobičnim lokacijama sa ograničenim vremenom. To i nije neka novost, jer je ova brza akcija ispunjena strastima i adrenalinom da ne možemo da je ne volimo.

Jedino preostaje da ubedite lepšu polovinu za avanturu ovog tipa, a ako pročitate naredni tekst, verujemo da nećete imati problema.

Ne plašite se da pitate

Žene su brže nego što mislite. Prema Kinsijevim izveštajima iz još 1960 godine , ženama je prosečno potrebeno 2 do 3 minita da stignu do cilja masturbiranjem. Brza i stravstvena akcija zadovoljiće i njene apetite, slobodno je pitajte ili pokažite da je želite.

- Brzi seks može biti izuzetno zadovoljavajući za obe strane - kaže Emili Duberlej , autorka knjige” Kratki susreti”.

-Izaberite vreme kada ste u žurbi - kao što su odlazak na posao - i reci joj da je želite odmah . Biće stravstevno i seksi "

Pratite njen ciklus

Najviše šansi za brzi seks imaćete kada je vaša lepša polovina najnapaljenija. Ukoliko se pitate kada je taj period, odgovor je - u plodnim danima. Ako ne znate kada su ili ne želite da pitate, mi vas obaveštavamo da su uglavnom kada je mesec mlad.

Pre nego što kupite lunarni kalendar da pratite kada će doći mlad mesec, morate biti upućeni da li vaša draga uzima pilule za kontracepciju. U slučaju da uzima, ne trošite vreme na gledanje u kalendar, jer mesec neće imati efekat na njen libido.

Nabavite opremu

Sa pravom opremom, možete imati seks bilo gde. Kada kažemo ovo mislimo na adekvatnu garderobu. Sada na tržištu postoje jakne napravljene od vodonepropusnih materijala koja štite vašu osetljivu partnerku od najhladnijih uslova.

Uz jednu takvu jaknu možete imati seks i na najvlažnijim mestima.

Ukoliko ne možete pronaći ovaj komad u našim prodavnicama, postoje i sasvim fine kabanice, pa razmišljate da investirate u jedan takav komad.

Odaberite lokaciju

Dobar predlog je kuhinja ili auto. Iako je đakuzi izabran kao omiljeno mesto za seks na Kueendom.com anketi to nije baš idealna lokacija za brzinski seks. Na kuhinjskom stolu, na javnom mestu, gde ljudi mogu da vas vide i na zadnjem sedištu automobila,najpopularnije su lokacije za brzu avanturu.

- Za neke žene, čak i ljubenje u javnosti ne dolazi u obzir - kaže savetnik za odnose Suzan Kvilijam.

Nadamo se da to i nije slučaj sa vašom devojkom, ali ukoliko jeste imamo rešenje. Pre nego što joj predložite seks na brzaka, odvedite je u kola i počnite nežno da je ljubite i mazite i zaključite kako će reagovati. Ukoliko joj prija i uzvraća, verovatno je raspoložena i akcija može da počne.

Pokažite nežnost

Prema istraživanju jednog sajta za mame, najbolji način da žena bude raspoložena za seks je da je često počastite običnim zagrljajem i poljupcem.

Ovu taktiku ne morate primeniti neposredno pre seksa: žene pamte vašu nežnost iz dana ili čak nedelju dana ranije. "Prikazivanje naklonosti u vreme kada se ne može dovesti do seksa povećava njenu želju za seksom u nekom budućem vremenu", kaže dr Pem Spurr, autor “Kako biti srećno biće”. "Ako ona oseća da se bliski svakodnevno, brže će doći do seksa u nekim neočekivanim situacijama.", objašnjanava Pem.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online