Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 28.02.2014.
08:00
zena.blic.rs A

Šta muškarce može da natera da odbiju seks?

Otkrijte šta to žene rade ne bi li se dopale suprotnom polu, a izazivaju upravo suprotan efekat.


Foto: Ilustracija
 

1. PRETERANA ŠMINKA - Muškarci vole doterane žene. Ali, ne vole preterano našminkane žene, jer im to izgleda odbojno. Čuli ste za onu izreku “manje je više”.


2. ZAKAZIVANJE SEKSA - Oni vole nagoveštaje seksa, ali ne vole kada se seks može predvideti, kao kada dobiju poruku, na primer, “čeka te dobar seks posle joge”. Ako već planirate seks u određeno vreme, zadržite to za sebe.


3. UGAŠENA SVETLA - Budući da su muškarci vizuelni tipovi, vole da uživaju i vizuelno dok vode ljubav. Ako stalno insistirate na ugašenim svetlima za vreme seksa, pomisliće da vam je bitnije kako izgledate, nego zadovoljstvo koje on može da vam pruži.

4. IZGREBANA LEĐA - Možda na filmu grebanje partnerovih leđa govori o velikoj strasti, koju on muški podnosi, ali, u stvarnosti, to za njih može biti zaista bolno.

5. GLUMLJENJE ORGAZMA - Poznato je da je ženama malo teže da dožive orgazam (potrebno im je, u proseku, oko 20 minuta da bi dostigle vrhunac). Ako ste sklone da odglumite orgazam kako biste njemu udovoljile, može se naći uvređenim jer će to prvenstveno shvatiti kao da ga lažete.

6. KAD STE “NA IZVOL’TE” - Ne nosite donji veš prilikom običnog ljubavnog sastanka? Seksi! Ne nosite ga ni kad idete na posao? Nije baš toliko seksi. Većina supruga ne voli da njegova lepša polovina priređuje ovakve prijatne skandale drugim muškarcima.

7. PIJANA ŽENA - Često se u reklamama mogu videti lepe žene kako reklamiraju alkohol, što šalje poruku da je konzumiranje alkohola seksi. Kad žena popije malo više i izgubi kontrolu nad sobom, to je za muškarca vrlo odbojna slika.

8. BESPOMOĆNOST - Neke žene misle da se muškarac pored bespomoćne žene oseća željeno, ali greše u tome. Oni takve žene vide kao nesamostalne ili neinteligentne. Nijedan muškarac ne voli da se oseća kao da je dadilja ili tata svoje partnerke. Pametne žene su mnogo seksualno privlačnije od onih kojima je stalno potrebna njihova zaštita i pomoć.


9. AGRESIVNOST - Postoji razlika između preduzimljivosti i preuzimanja uloge reditelja u spavaćoj sobi. Mali broj muškaraca voli žene non-stop izdaju direktive u postelji i koje stalno preduzimaju inicijativu. Umesto da ga stalno upućujete na to šta treba da radi, bolje je da mu date do znanja koliko uživate kad pogodi ono što želite.

10. SEKS NA PRVOM SASTANKU - Zaista je tačno da će pomisliti da ste “laka ženska” ako pristanete na seks na prvom sastanku. Samo mu dajte do znanja da vas privlači, i dajte mu strastan poljubac na kraju večeri. Želeće vas još više.

POVEZANE VESTI

Petak 28.02.2014. 13:22
za mene ovo pod brojem 10 uopste ne vazi. Ako ne pristane odmah - onda kalkulise. ako sam ja spreman da se dam odmah - mora biti spremna i ona. koliko dugo da cekam, kao da je nevina?
Petak 28.02.2014. 16:41
Najmilije su one koje nece a u stvari hoce .Prave se a samo pogledas u lice osmjeh od uveta do uveta . Milovanjem svasta se postigne . . .
Petak 28.02.2014. 22:12
Samo ako veseli recko odkaze, i nista vise.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online