Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.01.2014.
08:00
telegraf.rs A

Kako do seksa u punoj kući?

Početak januara karakterišu silni praznici i proslave, koje provodimo s porodicom i prijateljima. Neretko su tu i gosti iz daleka, tako da je kuća retko kad prazna, što podrazumeva da je za zaljubljene nemoguća misija da se dokopaju privatnosti i mirnog kutka u kojem će moći opušteno da vode ljubav.

Ali, evo nekoliko predloga kako da sebi ugodite i ispunite svoje “nevaljale“ praznične potrebe u danima kada to izgleda potpuno nemoguće.

Morate da budete spretni, brzi i tihi, ali i spremni da vas i pored toga uhvate na delu...
 


Za početak, da vas upoznamo sa pravilima. Prvo, pažljivo odaberite mesto, ali i tad budite spremni na to da postoji određena verovatnoća da vam se usred akcije prikrade i uhvati vas u najnezgodnijoj pozi vaša malena nećaka, tetka usedelica ili radoznali komšija. Drugo, važno je da oboje imate dovoljno mesta za manevar kako uživanje ni sa čije strane ne bi izostalo. Poslednje pravilo odnosi se na to da kako umete i znate morate da naučite da budete tihi. Ne smete ni da zucnete. Glas mora biti tiši od najtišeg šapata.


Taktika 1 - Tihi kao miš u gluvo doba noći

Ako ste vi i vaš partner ti koji ste kod nekoga u poseti, računajte na to da je velika šansa da će vas smestiti na škriputavi krevet koji je kao nekom urotom specijalno predviđen baš za mlade, sveže zaljubljene goste. Stoga, oprez! Ako niste u stanju da stvar obavite bez mnogo pomeranja, bolje se i ne upuštajte u akciju.


Taktika 2 - Špajz

Ovo je samo za one koji su apsolutno sigurni u obostranu spretnost. Ako razbijete teglu ajvara ili džema, oboma vam se loše piše.


Taktika 3 - Brže (i lepše) je sve udvoje

Iskoristite izgovor da je preveliki red za kupatilo i krenite zajedno na tuširanje…


Taktika 4: Iskradanje do garaže

Ne zvuči baš kao pametna ideja kada je napolju minus. No, ako ste u voznom stanju, uvek možete to da uradite u kolima. Samo, pazite da ne istrošite čitav akumulator na grejanje, pa da posle svi ukućani moraju da vas guraju.


Taktika 5: Deda Mraz

Jedini izgovor koji možete da navedete da biste se zajedno smestili u neku sobu, a da vas drugi ostave na miru, jeste to da kažete da na miru želite da uvijete sve one divne poklončiće, koji bi za mališane koji i dalje veruju u Božić Batu trebalo da predstavljaju iznenađenje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online