Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.09.2013.
08:00
Vestionline A

Obične stvari koje neobično mnogo pale

Zgodan muškarac ili žena teško da će proći nezapaženo. Ali šta je sa ostalima? Da li su oni neprimetni?Naravno da nisu, a često zbog nekih svojih "normalnosti" privuku više pažnje i zaintrigiraju suprotni pol od onih "k'o sa slike".

Nismo ni svesni koliko je "obično" zanimljivo
 

Strani naglasak - Čak i kada pitaju najobičnije pitanje "Gde je autobusna stanica?" stranci mogu zvučati neverovatno seksi. A kada flertuju s vama, to zvuči neodoljivo.

Samouverenost - Samouverenost je hipnotička. Čak i kada neko nije toliko fizički privlačan, poveća doza samouverenosti ga automatski čini atraktivnim.

Talent i hobiji - Možda vas neka osoba ne privuče na prvu loptu, ali kada shvatite da je pravi talent za nešto upravo vam to privuče pažnju. Talenat je možda čak i najveći afrodizijak, zato ga svakako trebate koristiti.

Kulinarske veštine - Ko god da je rekao kako "put do muškarčevog srca vodi preko njegovog stomaka" bio je delimično u pravu. Naime, to isto važi i za žene.

Ljudi koji izgledaju pametno - Čak ni ne morate biti vanserijski pametni, dovoljno je da samo tako izgledate i da privučete pažnju.

Vožnja - Pomalo neobjašnjivo, ali skoro svako ima taj mali fetiš da oseti leptiriće za onom osobom za volanom. Jednostavno postoji nešto što osobu za volanom čini moćnom, a moć je itekako seksi.


Odlučnost - Odlučnost da se stvari preuzmu u svoje ruke, donesu odluke i preuzme kontrola je arodizijak. "Idemo ovde na piće", "Uzećemo ovaj taksi"... male odluke koje pale.

Ples - Neko ko pleše bez ograničenja, straha kako izgleda i uz to se dobro zabavlja, uvek je atraktivan. A ples u paru? Totalni afrodizijak.

Doteranost - Nekoga možete viđati svaki dan, ali u trenutku kada tu osobu ugledate doteranu, u odelu ili elegantnoj haljini, razvijaju se neki sasvim drugačiji osećaji. Kada malo bolje razmislite, postoji savršeno dobar razlog zašto u brojnim filmovima postoji ta scena kada je on prvi put vidi sređenu i "odlepi", ili shvati da je "dlepio" za njom.

Osmeh - Osmeh je izraz lica koji su ljudska bića usavršila kako bi jasno dala do znanja da se jedno drugome sviđaju. A upravo to pali, svaki put. Kada neko "ulovi" vaš pogled s druge strane prostorije, zadrži ga i na kraju vam se nasmeši, sve je jasno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online