Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.09.2013.
08:00
Vestionline A

Ako ovo radi sigurno ne folira

Nekoliko različitih studija utvrdilo je da čak 70 odsto žena glumi ili je odglumilo orgazme nekad u životu. Neke žene to rade redovno, a druge s vremena na vreme. Zato je pravo pitanje kako prepoznati da li je orgazam pravi ili ne.

Žene često za vreme orgazma grče ili nekontrolisano šire prste na stopalima
 

Psihologija glumljenja orgazama je vrlo jednostavna: žena tokom seksa vrlo dobro zna i oseća hoće li moći ili ne da doživi orgazam. Ako ne može, jednostavno ne želi da se partner premori do iznemoglosti u nastojanju da je zadovolji, i da se pri tom izvinjava za neuspeh. Ako želite da saznate glumi li vaša partnerka orgazme, treba da naučite da primećujete ove male znakove.

Ubrzano disanje i ubrzan rad srca - Slušajte njeno disanje za vreme seksa. Kada postane otežano, znaćete da ste na pravom putu. Do promene disanja dolazi nešto pre samog orgazma, a uz disanje, uočljiva je i promena ritma pokreta. One koje glume orgazam najverovatnije će stenjati i uzdisati, ali ritam disanja će im ostati nepromenjen. Osim toga, znak da će stvarno doživeti orgazam je i njeno srce koje ubrzano kuca.

Raširene zenice - Zenice su još su jedan očigledan znak da će partnerka doživeti orgazam. Iako će to biti teško uočiti u mraku, ili ako voli da žmuri, sve što treba da uradite je da je pre orgazma zamoliti da vas pogleda u oči. Tom romantičnom gestu sigurno neće moći da odoli, a jednostavan pogled u njene oči lako će otkriti glumi li ili ne.

Crvene usne - Neposredno pre orgazma njezine usne lagano će se zacrveneti. Tokom seksa i pre orgazama usne blago nateknu i dobiju crveniju boju. Međutim, to nije toliko pouzdan znak jer usne mogu biti otečene i crvene od više ljubljenja. Zato je ljubite pažljivo i posmatrajte joj usne - one će vam otkriti istinu.

Grčenje vaginalnih mišića - Ovo je najveći pokazatelj, jer se ne može ni sakriti ni odglumiti. Tokom orgazma žena doživi između tri i deset vaginalnih i cervikalnih grčeva, a prvih nekoliko je najjačeg intenziteta. Ti grčevi će jako stegnuti penis, a svaki muškarac zna da je taj osjećaj teško ignorisati.

Iznenadno znojenje - Ako osetite da partnerka počinje da se iznenada znoji, to znači da je na vrhuncu napetosti i da joj mišići rade punom parom – njeno disanje, brzina otkucaja srca i krvni pritisak su na povišenim nivoima. Zato, kada se sledeći put sruši na krevet okupana znojem, znaćete da je stvarno uživala.

Znakovi tela - Svaka žena se razlikuje. Neke u trenutku orgazma savijaju leđa ili grče nožne prste, nekontrolisano pomeraju noge, ili imaju nekontrolisane izraze lica. POred toga, bradavice će joj se u trenutku vrhunca naježiti, a obrazi i vrat bi trebalo da se zacrvene.

Postorgazmički sjaj - Vrlo je važno posmatrati šta partnerka raditi posle seksa. Da li ustane odmah iz kreveta i nastavi sa dnevnim obavezama ili se zaključa u kupatilo? Hemijska reakcija orgazma njezinom telu daje blistav izgled koji se vidi i u pogledu, a ako je baš uživala u seksu, verovatno će poželeti da još malo leži i uživa u tom osećaju.

Hiperosetljivost - Odmah posle orgazma ženin klitoris postaje veoma osetljiv, zato ako posle orgazma ne uspori tempo ili ne stane sa akcijom, verovatno glumi.

Razgovor na minimumu - Živahan razgovor i složene rečenice odmah posle seksa prilično su jak indikator da je odglumila. Posle istinskog uživanja u seksu telo će joj tražiti odmor i neće biti odmah raspoložena za razgovor. Osim toga, preglasni uzvici, stenjanje i dahtanje za vreme seksa podjednako bude sumnju, posebno ako liče na one iz porno filmova, jer seks iz pornića nije pravi seks.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online