Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.08.2013.
08:00
klix.ba A

Sedam tipova muškaraca koji privlače žene

Ukoliko ste se pitali zašto neki muškarci s lakoćom privlače najbolje devojke, sigurno je da tajna nije dobar izgled, nego određene karakterne osobine. Donosimo vam sedam tipova muškaraca kojim žene ne mogu da odole.

Inteligentni muškarci

Takvi muškarci vode intelektualno stimulirajuće razgovore, a potom slušaju šta žena ima da kaže na to. Humor je veoma bitan, jer žene vole muškarce koji znaju da ih nasmeju. Svakako je pozitivno ukoliko muškarac može da učini politiku zanimljivom za ženu. Takav joj nikad neće dosaditi. Intelektualna povezanost je veliki deo veze, a ukoliko muškarac dokaže da ona postoji, žena neće moći da mu odoli.

Žene vole samouverene

Muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja

Takvi muškarci imaju vere u sebe i samouvereno se ponašaju u javnosti, pokazuju da poseduju moć i kontrolu. Kada su u vezi, oni ne pokazuju ljubomoru niti smatraju da su im prijatelji njihovih partnerki konkurencija. To se ženama sviđa. Logično je da, ako muškarci misle da su sjajni, takav će utisak o njima imati i žene. Takvi muškarci ne traže odobrenje od žena, zbog čega ih one još više žele.

Kreativni muškarci

Radi se o spontanim muškarcima koji žive za trenutak. Oni koriste svoju kreativnost kako bi zabavili ženu na neki način, bilo da se radi o napisanoj pesmi ili naslikanoj slici. Svaka žena se želi da se osećati posebnom, a kako bi to postigao, muškarcu može biti izvor inspiracije.

Muškarci iz egzotičnih zemalja

Žene ne mogu da odole muškarcima iz egzotičnih zemalja, njihovom akcentu i jedinstvenom pogledu na svet. Njegovi društveni običaji i svakodnevno ponašanje mogu biti pomalo čudni, ali je presudan unikatni šarm. Žene uvek biraju muškarce koji su znatiželjni, a fasciniraju ih i oni koji dolaze iz drugačijih kultura.

Pažljivi muškarci

To su muškarci koji otvaraju vrata ženama, nameštaju stolicu, plaćaju račune i slično. Oni uvek pozivaju ženu na sastanak sa poštovanjem, dolaze po nju i posle je voze njenoj kući. Uvek su zainteresovani za ženske osećaje. Kada žene imaju loša iskustva s grubim, nepažljivim i nepristojnim muškarcima, one postavljaju prioritete i shvataju da žele muškarca koji će ih uvek tretirati kako treba. Muškarci ne bi trebalo da glume navedene tipove, jer to žene ubrzo shvate.

Večni romantičar

Romantičari konstantno poklanjaju cveće i čokoladu, a vole i večere sa upaljenim svijećama. Svoje partnerice često pozivaju kako bi im dali do znanja da misle na njih. Kada razgovaraju sa ženama, gledaju ih u oči i govore kako se osjećaju. Žene vole da budu cenjene, a to im omogućava da pokažu da su i same romantične.

Muškarci slobodnog duha

Oni idu tamo gde ih život odnese, često u uzbudljive avanture. Takvi muškarci voze motocikle ili zanemaruju posao kako bi svoju partnerku odveli na putovanje, a da pri tome ne brinu o posledicama. Svaka žena voli muškarca koji je pomalo buntovnik. Sviđa joj se njegova bezbrižnost, kao i to što unosi mladalački duh u vezu. Žene vole da pokušavaju da ih smire, iako znaju da nikada neće uspeti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online