Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 29.10.2012.
08:00
cosmopolitan.rs A

Seksi trikovi koje morate isprobati što pre (1. deo)

Prihvatite seksi izazov i spremite se za zadovoljstvo koje još niste osetili. Isprobajte, ako ne sve, onda bar neki od 50 trikova koje vam predlažemo...

Nešto ste verovatno već probali od ponuđenog, ali nešto sigurno još niste....Šta čekate?!
 

1. Zajedno uskočite pod vruć tuš... ali sa ugašenim svetlima.

2. Vodite ljubav u tišini, slušajući samo vaše disanje.

3. Začinite misionarsku pozu strašću tako što ćete ga obgrliti stopalima oko listova i članaka nogu, povlačeći ga ka sebi dok prodire u vas.

4. Vođenje ljubavi dok ležite na boku pripijeni jedno uz drugo ne zvuči preterano divlje, ali je neverovatno uzbudljivo: može da prodre u vas baš duboko, igra se sa vašim grudima i oseti kako se vaša guza trlja o bedra. To je užitak za celo telo.

5. Sedite mu u krilo bez ijedne krpice na sebi... osim čizama. Kaubojke, sa visokom ili niskom, tankom ili debelom štiklom, koje god - sve su tako moćne i seksi.

6. Savršena tehnika oralnog seksa: pretvarajte se da je njegova „alatka“ sladoled koji se brzo topi. Morate da ga ližete pod različitim uglovima, kao da hvatate kapi koje cure i uzimate ga i celog u usta.

7. U pozi "žena odozgo" držite mu ruke podignute iznad glave i grickajte mu kožu između lakta i pazuha.

Probudite strast!

8. Probajte seks stojeći oslonjeni rukama o zid. Postoji razlog zašto je ovaj stil nezaobilazan u svakom porniću i erotskim magazinima.

9. Finiširajte oralni seks lickanjem dela između testisa i penisa. On će se osećati "vanzemaljski" dobro. Za nekoliko sekundi opet će imati savršenu erekciju.

10. Lezite gole uz svog dragog, leđima se privijajući uz njegove grudi, i ohrabrite ga da vam šapuće sve svoje "prljave" želje.

11. Neka vas polagano skida, bez žurbe ljubeći i milujući jedan po jedan deo vašeg tela koji razodene.

12. Recite mu da preskoči napred-nazad penetraciju i odmah počne da meša penisom u vama. Stimulisaće svaki centimetar vašeg uzavrelog tela.

13. Namažite dlanove i prste sa malo lubrikanta. Zatim stisnite šakama njegov penis i idite gore-dole.

14. Dajte mu do znanja da nemate gaćice tako što ćete uzeti njegovu ruku i staviti je pod svoju suknju.

15. Neposredno pred vrhunac "mesite" rukom testise u ritmu orgazmičkih kontrakcija.

SUTRA JOŠ 15 VRELIH TRIKOVA

POVEZANE VESTI

Subota 03.11.2012. 10:07
Seks na veš mašini dok radi centrifuga je prava stvar...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online