Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.08.2012.
08:00
Intimatemedicine, Vestionline A

Kako seks može pokazati da vas vara?

Kada u vezi dođe do varanja stvari se promene i nisu baš potrebne baš detektivske veštine da biste primetili razliku. Iako čovek ima sposobnost laganja i pretvaranja, postoje znakovi u krevetu koji otkrivaju preljubnika...

Postoji stereotip da muškarci varaju mnogo češće od žena, ali teorija je vrlo zapletena. Naime, i žene to rade, možda čak mnogo bolje od muškaraca. Mnoga istraživanja tvrde da je razlika između nas samo u tome što žene svoje prevare znaju prikriti daleko bolje nego muškarci.

Postoje mali signali, ali treba biti obazriv i ne paranoisati bez potrebe
 

Odsutnost tokom seksa

Vremenom, mnogi parovi dođu u fazu u kojoj seksualni odnos sklizne negde u pozadinu veze, posebno ako ga ne oživljavaju strašću, ljubavlju, maštom i željom. Osim kada je u pitanju umor, zabrinutost i opterećenost, izbegavanje dodira voljene osobe, odsutan pogled i misli koje tokom seksa blude, vrlo su loš znak.


Kada muškarac ignoriše seksualna iznenađenja

Ako je nekada vaš partner bio oduševljen svakom novošću na vašem telu, a sada je poprati tek ravnodušnim komentarom ili je, što je još gore, i ne primeti, to je definitivno dobra osnova za paljenje lampice za uzbunu.

Svaka žena će, na primer, s radošću urediti intimnu frizuricu, ako zna da će zbog

Ravnodušan je na ovo? Da, problem verovatno postoji

toga dobiti strasne komplimente svog partnera. I kupovina novog, seksi, zavodljivog donjeg veša nije nova stvar, jer svaka žena želi da se oseti željenom i seksi. Ako vaš partner preko svega toga tek preleti pogledom i ostane imun na sva vaša slatka iznenađenja, tada nešto nije u redu sigurno!


Njegov grmić

Većina muškaraca tvrdi da svoje stidne dlake žele da imaju u njihovom prirodnom obliku "jer oni nisu babetine". Međutim, mnogi od njih bi pristali na promenu, ako bi to od njih zatražila strastvena žena. Zašto? Zato jer znaju čemu takva promena služi - svi dobro znamo da će tražena promena intimnog žbunića biti strasno nagrađena.

Sve je to lepo i krasno, ali problem nastane kada muškarac svoj podrezani grmić razgoliti pred ženom koja to od njega kroz godine i godine zajedničkog života nije tražila. Na raspolaganju uvek stoji tvrdnja kako je "glatko iznenađenje" namenjeno upravo njoj. Naravno, potpuno je drugo pitanje hoće li žena na takve tvrdnje večito nasedati.


Izgovor za izgovorom

Varanje može kod para uzrokovati sve manji broj seksualnih odnosa. Kada oni postanu tek bleda senka, došlo je vreme za akciju saznavanja što se tu u stvari događa.

Naravno, za opustošen seksualni život postoje brojni razlozi, pa zbog toga ne bi trebalo donositi preuranjene zaključke. Sumnja, recimo, može dobiti stvarnu podlogu

Da li izbegava seks s vama? Hm...

tek tada kada svakog vikenda, kada imate kuću i dane na raspolaganju samo za sebe, umesto strasnog seksa, koji bi nadoknadio sve izgubljeno, stalno dobijate milion izgovora.


Kondomi

Šta bi počelo da vam se mota po glavi kada biste pronašli kondome u džepu njegovog sakoa ili u njegovoj torbi, a koje već godinama ne koristite kada imate seks? S razlogom bi vam bilo sumnjivo! Naravno uvek postoji mogućnost da ih je dobio na poklon od prijatelja ili kao reklamni primerak na ulici. Ali iza toga se može skrivati i nešto više. Treća osoba!

Stvari nisu uvek onakve kakvima se čine, a pravog recepta za otkrivanje preljube, nema! Najbolji način je možda otvoren razgovor o tome šta se događa.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online