Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 21.02.2012.
08:00
Vestionline A

Poze za muškarce sa malim penisom

Poznato je koliko su muškarci opterećeni veličinom svog polnog organa. Donosimo nekoliko korisnih savete za sve muškarce koji spadaju u kategoriju onih sa malim penisom.

Zaista nije sve u veličini
 

Mikropenisom se smatra onaj penis koji je u erekciji kraći od 6 centimetara, a prosečna veličina penisa u erekciji iznosi između 14 i 15,7 centimetara, piše Net. Mali penis je, zato, sve ono između, a jasno vam je i koliki se penisi onda smatraju i velikima!

Ne treba očajavati ako vas već "majka priroda" nije obdarila, stručnjaci savetuju kako možete sebi i partnerki da pružite užitak kakav oboje želite. Zahvaljujući nekim tehnikama i pozama, nećete biti uskraćeni.

Pre penetracije

Za početak, više se posvetite predigri...

Seks je puno više od same penetracije i većina muškaraca već je svesna prednosti predigre. Muškarci sa malim penisom predigri bi trebali pokloniti još veću pažnju sve dok partnerka nije potpuno uzbuđena. Što je bliže orgazmu to će biti lakše početi sa penetracijom i dovesti je do orgazma.

Predigra treba da uključuje sve i svašta u čemu partnerka uživa. Ljubljenje i dodiri dolaze u obzir, ali nemojte se fokusirati samo na to. Ako voli neke igračke za seks, dobro će vam doći kao dodatna pomagala. Ako je sklona i "kinki" igricama, još bolje! Ostvarite njene maštarije, pružite joj sve ono za čim je ikada žudela.

Stimulacija klitorisa

Pre seksa pozabavite se i njenim klitorisom, koliko god to može podneti. Bilo da se služite pružanjem oralnog zadovoljstva ili ručnom stimulacijom, pobrinite se da se uzbudi što više pre same penetracije. Tek nakon toga ste spremni za isprobavanje idealnih poza.

Pseća poza

kada se ova poza izvodi pod pravim uglom žena će čak i najmanji penis osećati kao

Orgazam neće izostati

veliki. Neka se partnerka udobno smesti tako da glavu i ramena ima na jastuku, a guzu što više u vazduhu. Ovo je inače i jedna od najpopularnijih poza. Dok ste u ovoj pozi nagnite se prema njenim leđima što je više moguće, tako ćete osigurati i još veći osećaj intime.

Zmija

Žena leži na stomaku sa spojenim nogama. Radi veće udobnosti neka podmetne jastuk pod kukove tako da guza bude uzdignuta. Muškarac je iznad nje sa blago savijenim kolenima i obuhvata nogama njene bokove. Potrebno je da muškarac raširi svoja bedra taman toliko da se omogući penetracija, ali da pazi da se za vreme odnosa čitavom težinom ne spusti na ženino telo.

Zečje uši

Partnerka leži na leđima s jastukom pod zadnjicom, noge su raširene i povlači ih prema sebi tako da kolena budu koliko je god moguće bliže ušima. Ova poza omogućava muškarcu dublju penetraciju, a ženi daje mogućnost i da masturbira.

POVEZANE VESTI

Utorak 21.02.2012. 09:27
Imam viška, pa ako neko hoće da kupi, nek ostavi poruku!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online