Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.12.2011.
08:00
Smedia A

Najvreliji azijski seks trikovi (3)

Otkrijte čulne trikove taoa i tantre. Naš leksikon pokazuje kako se erotika umetnički i očaravajuće slavi na Dalekom istoku...

Učinite svoju partnerku najsrećnijom ženom na svetu
 

Harikata
Japanski dildoi bili su prvobitno od roga ili kornjačevine, iznutra šuplji i muškarci su ih navlačili kao erekciono pomagalo, ali su ih koristile i žene (harikata sa zatvaračem mogla se napuniti toplom vodom). U zapadnim seks šopovima u ponudi su navlake od silikona pomoću kojih i prosečan lingam može da bude očaravajući...

Vežbanje jelena
Taoistički/drevni kineski trening pubo-kokigeusnih mišića usmeren je na muško umeće odlaganja vrhunca. Tu mišićnu grupu muškarac oseća onda kada istiskuje poslednje kapi mokraće - to stezanje u dnu karlice čini "vežbu jelena“. Početnici svaki dan rade 9 serija od 9 ponavljanja. Nakon tri nedelje oni pokušavaju da prilikom opuštanja pritisnu na dole. Ove vežbe služe tome da bi naučili da "prikoče“ neposredno pre vrhunca.

Ako ste propustili, pročitajte još:

1. Najvreliji azijski seks trikovi (1)

2. Najvreliji azijski seks trikovi (2)

Jen-mo
Ova reč označava umeće da se doživi orgazam, a da se ne ejakulira. Jen-mo tačka između mošnica i anusa naziva se "ušće jina". Vaš najdraži oseti tu tačku kao blago uzvišenje kada je pritisne sa tri prsta. Ako se ta magična tačka pritisne pre njegovog vrhunca i u vreme uzleta, on doživljava orgazam, a da ne izbaci seme. Spiritualni razlog je očuvanje životne energije. Praktičan: on i dalje ostaje u stanju erekcije!

Kareza
Ovaj italijanski izraz za milovanje opisuje jednu tehniku iz indijskog sanskritskog učenja Kama Sutra, tehniku koja se često primenjuje radi sprečavanja trudnoće. On pri tome prodire unutra, ali oboje potom ostaju nepokretni i dopuštaju samo igru svojih pubokokigeusnih mišića. Ne opterećujte se: jednostavno isprobajte koliko oboje možete da izdržite da se ne pokrećete ili pokrećete sasvim malo. Uklopite u to faze prisnog ljubljenja da bi uvek iznova podgrevali štimung.

Masaža lingama
Ova tantrička igra prstiju sa bademovim uljem koncentriše se na masažu penisa koja traje i do sat vremena. Pre toga uzmite jednu šolju vode sa cvetom kao simbol toga da danas prednost ima njegova cvetna stabljika! Počnite na delu između korena penisa i polako se krećite prema testisima, pre nego što nauljite obe ruke i počnete da ga masirate sa svih deset prstiju. Dopunski vajva ritual je posebno usredsređen na predeo između korena uda i testisa: lagano prelazite mekim jagodicama prema svim udolinicama gde se mišići graniče sa kostima.

Maithuna
Ovo ritualno sjedinjenje u tantri sledi stroga pravila koja angažuju sva čula i treba da otvore srce, glavu i duh da biste mogli da se predate jedno drugome. Pravila su, između ostalog: uređivanje jednog „svetog prostora“ iz koga se isključuju sve svakidašnje stvari, pale se sveće ili aranžira cveće. Potom se slavi tradiconalno pozdravljanje srca, pri čemu se oboje prisno zagrle na pet minuta. Tek potom sledi "buđenje intime ljubavnika" u kome se svako sa tehnikama disanja opušta i oslobađa svih uznemirujućih misli. Potom sledi prvo polagano prodiranje i mirno počivanje jedno u drugom, pre nego oboje počnu da se žestoko vole. Ne morate da prođete sve faze, ali treba da usvojite ključnu ideju maithune: da biste se predali potrebni su vreme i poštovanje.

Vatsu
Ovo je jedna vrsta japanske vodene šiacu masaže, koja ipak potiče od kineskih metoda lečenja. Telo partnera se drži u vodi, masira, isteže i povlači. Pri tome se pritiskaju takozvane tsubos, tj. erotske akupresurne tačke. Smanjenje težine koje uzrokuje voda omogućava da uzmete svog partnera u ruke i da vam se on prepusti. To je vežba poverenja koja pod mehurićima uzburkane vode postaje veoma seksi kada sedite iza njega i masirate mu krsta i pritišćete bubrege... Za uzvrat, on vas uzima na ruke u kadi, ali tako da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas povlači kroz vodu.

Šiva nataraj
To je igra boginje Shakti za njenog najdražeg Šivu. U tantri se često primenjuju opuštajući zvuci (šum mora, muzika ukrotilaca zmija) da bi se izbledela i udaljila svakidašnjica. Ljubavne kretnje slede taj spoljašnji ritam - ili neki unutrašnji, poput ritma istovremenog disanja. Ako vam je to isuviše ezoterično, onda plešite zajedno, sasvim goli i polagano.

Ošo-tantra
Tako se zove moderna varijanta drevne tantra tehnike. Ona sadrži pre svega rituale samozadovoljavanja, poput onih milovanja sopstvenog tela. Neka on sasvim pronikne u to kako se ona oseća pred nadolazećim orgazmom tako što će držati jednu ruku na njenom čelu. Ili joj pri tome nežno povlačiti dlačice. Osho tantra preporučuje da se rituali samozadovoljavanja izvode pred njegovim očima - da bi naučio šta vam prija.

Poljupci nosem
U taou se ljubi i nosem i dahom! Tok vazduha možete varirati sa dugim, polaganim i kratkim i brzim udisajima. Postavite, na primer, jednu liniju mirisa na vašem telu, recimo miris jasmina, koji će on pratiti svojim nosem.

Tantrika
Ovo je izraz koji označava praksu tantre. Muškarci oslovljavaju žene sa Shakti, a žene muškarce sa Šiva. Pri tome uvek podrazumevaju ono božansko u onom drugom i čine drugo središtem svog univerzuma - i tako isključuju ljubomoru! Poze boginja su, između ostalog, "udarna Šakti“ - kada ona kleči na njemu i uzbuđuje ga ljuljuškanjem bedara. Ili "stojeći Šiva“ - kada on stoji pred njom dok ona, npr, leži na stolu.

Jab-jum poza
To je klasično budističko sjedinjavanje božanskog para. Pri tome on sedi uspravno, nogu prekrštenih ili ispruženih, a ona sedi na njemu prekrstivši noge iza njegovih leđa. Onda oboje polože desnu ruku na srce drugog, prislone čela i gledaju se u oči da bi osetili duboku bliskost.

Kraj serijala

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online