Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 23.10.2011.
08:00
S media A

Nevaljale seksi igre za ovaj vikend

Oduševite svog muškarca provereno kreativnim idejama, u krevetu i van njega, uz šest načina za rušenje tabua i upliv u totalnu ekstazu...

 
Predložite mu nešto bezobrazno
 

Razmislite šta je "najprljavije“ što ste ikada probali u krevetu? A onda zamislite da odete još korak dalje i učinite scene još uzbudljivijim - naravno, sve bi prštalo od strasti. Zato vam predlažemo šest veličanstveno "opakih“ poteza, svaki u dve varijante: malo nevaljaloj i žestoko nevaljaloj. Najbolje od svega je što ovi potezi ne samo što će vam uneti više dinamike u ljubavni život, već će vam zaista otkriti i novu dimenziju užitka. Čulna zadovoljstva, čak i ako se čine vrlo smela i intenzivna, gube na draži ako se prečesto ponavljaju na jedan te isti način, pa zato povremeno pomerite granicu i udahnite ljubavnim igrama novu snagu. Posebno se isplati začiniti stvari opako prljavim trikovima.

1. ISPROBAJTE ČARI VEZIVANJA

Vezivanje ekspresno podiže nivo seksualne energije, jer uvodi u igru osećaj ranjivosti i prepuštanja. Prepušteni na milost i nemilost partnerovim prohtevima, a to je uzbudljivo. Plus, možete potpuno da se usredsredite na sopstveno zadovoljstvo, jer niste u prilici da uzvratite

Nevaljalo: Lezite na krevet vezanih ruku, a on neka prione "tamo dole“. Neka vam kažiprstom i srednjim prstom postavljenim u obliku slova V obuhvati klitoris i trlja ga, migoljeći prste kao makazice, a onda potpuno izludi dodajući tome pokrete jezikom levo-desno. Momci najčešće primenjuju gore-dole tehniku, ali to može biti isuviše intenzivno za tako osetljivu zonu. Daleko su ugodniji i uzbudljiviji pokreti levo-desno.

Još nevaljalije: Neka vam veže ruke ešarpom i njen kraj okači o kukicu na vratima (onu na koju inače možda kačite kaput ili peškir), a potom prione na oralno zadovoljavanje. Pošto ćete se osećati kao njegova seksualna igračka, dodatno začinite igru preklinjući ga da vas pusti da svršite. To što on vlada situacijom i odlučuje hoće li vas dovesti do vrhunca izludeće vas od uzbuđenja. Potpuno mu je na volju da li će vam dopustiti da se odmah istopite u ekstazi ili ćete još malo trpeti slatko mučenje.

2. PRIUŠTITE MU VOAJERSKO ZADOVOLJSTVO

Uzbuđenje dobrim delom raspaljuju vizuelni stimulansi - posebno kod muškaraca. Mnogi muškarci žude da posmatraju kako se žena samozadovoljava. Tako saznaju šta je pali, dok se osećaju kao da rade nešto zabranjeno.

Nevaljalo: Neke večeri kada očekujete svog dragog masturbirajte pre njegovog dolaska, ali ne idite do kraja. Da biste stigli do samog ruba orgazma, ali ne i dalje, zažmurite i zamislite da su na mestu vaše ruke njegove usne. Masirajući klitoris stegnite vaginalne mišiće na pet sekundi, a zatim stanite. Budite golišave i ponavljajte ovu igru sve dok on ne dođe, a tek onda idite do kraja i pustite ga da posmatra kako vas celim telom obliva orgazmičko rumenilo. A onda mu opišite kako ste se spremali za njega.

Još nevaljalije: Pozovite ga da pre izlaska u grad svrati nakratko do vas, a onda ga počastite pravom poslasticom za oči, uz obećanje da će čim se vratite iz grada biti red na njega da uživa. Zavrteće mu se u glavi dok bude gledao kako se samozadovoljavate i suzdržavao se da ne izgubi kontrolu. Zadovoljavajte se ispred ogledala, a on neka bude iza. Tako će imati sjajan pogled na sve što radite, plus na vašu seksi guzu. Zabranite mu da vas prekida i recite mu da očekujete da se priča nastavi čim se vratite iz grada.

3. POČASTITE GA "RUČNIM RADOM"

Obično ga dodirujete tamo dole u sklopu predigre, da bi postigao erekciju, ali retko je to glavno jelo na meniju, jer kada parovi počnu redovno da upražnjavaju seks, obično prestanu sa ,ručnim. Ali, preuzmite stvar u svoje ruke i priuštićete mu više nego prijatno "prljavo“ iznenađenje.

Nevaljalo: Iznenadite ga "rukovanjem“ kada to uopšte ne očekuje. Priđite mu dok leškari na kauču, privijte se uz njega, pređite mu prstima po grudima i spustite se do pantalona - otkopčajte mu šlic i šapnite da ne mrda, da ćete vi ovoga puta odraditi posao do kraja. Da biste ga stvarno raspametili, probajte ovaj zahvat: obe šake mu obavijte oko penisa, jednu iznad druge, tako da ga držite celom dužinom. Čvrsto ga stegnite i klizite šakama u suprotnim pravcima, gore-dole, dok svakom nežno uvrćite na suprotne strane.

Još nevaljalije: Šokirajte ga ne samo time šta - već i kada - ćete mu uraditi. Preciznije, izaberite trenutak kada apsolutno ne može da reaguje kako bi želeo. Recimo, priđite mu otpozadi dok razgovara telefonom, otkopčajte mu šlic i prionite na posao. To što radite takvu nepodopštinu dok razgovara sa nekim ko pojma nema šta se tu dešava učiniće stvar još uzbudljivijom. Kažiprst i palac savijte praveći prsten oko korena penisa, a potom tako klizite nagore. Čim tom rukom stignete do glavića, isto uradite drugom rukom ispočetka - odozdo nagore, pa tako naizmenično.

4. IGRAJTE IGRU ULOGA

Ako se pretvarate da ste neko drugi, pravila se potpuno menjaju. Za početak, oboje ćete biti mnogo smeliji. Igra uloga takođe zahteva kreativnost, a to znači da ćete morati da se potrudite da smislite razne nevaljalštine koje bi pristajale likovima koje igrate.

Nevaljalo: Pretvarajte se da ste potpuni neznanci. Dogovorite se da se u određeno vreme kao slučajno oboje nađete u kafiću i sve vreme glumite kao da se prvi put srećete. Pre nego što mu priđete, flertujte sa još par momaka (naravno, sasvim bezazleno). A potom se uputite ka njemu i predstavite se - svejedno, recimo kao Aneta, seksi ženska na poslovnom putu. Dopustite da deo razgovora čuju i ljudi oko vas, jer deo zabave je i izvedba pred publikom. Kad malo proćaskate, pozovite ga (ili on vas) da svrati do vas na piće i ostatak noći dosledno igrajte svoje uloge.

Još nevaljalije: Jedno od vas neka igra neiskusnu osobu kojoj su potrebne lekcije.

5. EKSPERIMENTIŠITE SA NEOBIČNIM STRASNIM POZAMA

Ništa ne pruža tako prljave užitke kao novotarije koje nam daju nove uglove gledanja. Radite to u različitim delovima stana, pa ćete prilagođavati poze različitim okruženjima.

Nevaljalo: Prionite na akciju na kauču. On neka stojeći ulazi u vas dok klečite na jastučićima. Možete i dodatno da produbite penetraciju tako što ćete jednu nogu podići i stopalom se osloniti o kauč, a leđima se nasloniti na njegova prsa.

Još nevaljalije: Zajašite ga dok sedi i recite mu da vas pridrži za bokove da ne padnete, a potom se izvijte sasvim unazad, tako da vam glava bude kod njegovih nogu. Možete, radi stabilnosti, i da se oslonite šakama na pod, a stopala prislonite uz naslon kauča. Imaće savršen pogled na celo vaše telo dok poneseni strašću vodite ljubav.

6. ZASKOČITE GA NESPREMNOG

Neočekivani seks prepad učiniće da se oseća željeno i kao da ne možete da ga se zasitite. Kada je nepripremljen, faktor iznenađenja mu izoštrava čula i biće osetljiviji na svaki dodir.

Nevaljalo: Momci očekuju da jutarnji seks bude pre ustajanja iz kreveta, pa će biti pravo iznenađenje ako ga zaskočite posle tuširanja. Ušunjajte se u kupatilo goli, naslonite na lavabo i sačekajte da vidite njegov zapanjen izraz lica kada izađe ispod tuša. A onda ga obgrlite nogama dok stojeći vodite ljubav.

Još nevaljalije: Posle posla izađite na večeru. Sačekajte da sednete u restoran, a onda mu recite da ste zaboravili nešto u kolima i da ćete se brzo vratiti. Potom mu iz auta pošaljite poruku da vam hitno treba njegova pomoć. Čim se pojavi uvucite ga u kola i krenite u akciju (prethodno povedite računa da se parkirate na mračnom i ne previše prometnom mestu!). Seks na polujavnom mestu izuzetno je uzbudljiv - pošto sve vreme strahujete da biste mogli da budete uhvaćeni na delu. Smestite se na zadnjem sedištu i prepustite mašti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online