Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.10.2015.
02:30
telegraf.rs A

Poze u kojima će uživati svaka žena

Desetine stručnjaka potvrdili su ono što tvrde milioni žena – da bi dostigle orgazam, ženama je neophodna stimulacija klitorisa. Nije poželjna već neophodna! Dakle, poze u kojima žene mogu da svrše su one u kojima dolazi do stimulacije klitorisa ili im omogućuju da ga stimulišu same. Ovih osam poza omogućuju upravo to.

flickr.com
U nekim pozama, orgazam je baš lako dostižan

Jastuk ispod guze 

Ko bi rekao da je moguće napraviti revoluciju najobičnije misionarke tako što ćete ispod njene guze staviti jastuk? Na taj način podiže se čitava donja polovina njenog tela što omogućava dublju penetraciju. Da bi penetracija bila još dublja, žena bi trebalo da vas obgrli nogama, a tako će moći i da stimuliše klitoris. 

Stolica na rasklapanje 

Ovo je još jedna varijacija misionarske poze. Žena leži na leđima a noge su joj na partnerovim ramenima. U toj pozi žena oseća da se čitavo njeno telo savija poput rasklopljene stolice. 

Fleksibilnije žene mogu da izvedu i varijaciju ove poze tako što će rukama maksimalno privući raširene noge ka sebi. Ovo je poza koja omogućava najdublju penetraciju. Vaša devojka će misliti da ste bili na produžavanju penisa. 

Seksi zagrljaj 

Zamislite idealan položaj za maženje – ona je mala kašika, a vi velika. Uđite u nju otpozadi. Nećete imati baš mnogo prostora za pomeranje, ali u tome i nije poenta. Trljanje o zid vagine će sve vreme stimulisati njenu G-tačku, a to će je načisto izludeti. Pošto su vam ruke slobodne, upotrebite ih da joj stimulišete klitoris. 

Kaubojka 

U ovoj pozi ona ima potpunu kontrolu nad tempom, dubinom i smerom penetracije, a samim tim i njeno uživanje je veće. Žena treba da sedne na muškarca, a onda da se nasloni na njega gornjim delom tela i pomera se gore-dole, u čemu joj on pomaže rukama. Tako je omogućena i dublja penetracija i stimulacija klitorisa. 

Obrnuta kaubojka 

Kaubojka je odlična, a obrnuta verzija ove poze je fantastična. Muškarac leži na leđima sa ispruženim nogama, a žena seda na njega tako da joj on gleda u leđa. U ovoj pozi ćete stalno stimulisati njenu G-tačku, a njoj su ruke slobodne da stimuliše klitoris. 

Dvostruki crv 

Žena leži na stomaku, a muškarac preko nje i penetrira otpozadi. Ako ona malo izdigne guzu to će omogućiti dublju penetraciju, a za najbolji efekat, stavite jastuk ispod njenih kukova. 

Stojeći 

Žena leži na leđima tako što joj je guza na ivici kreveta ili stola, a noge raširene. Muškarac stoji i pridržava je rukama. 

Opkoračenje 

Kod ovog položaja je najbolje to što ne morate mnogo da se trudite. Takođe je i vrlo prisan, a svi znaju koliko devojke vole prisnost. Muškarac treba da sedne, a žena ga opkorači gledajući ga licem u lice. Umesto da skakuće gore-dole, jednostavno treba da se omota nogama oko njega i naginje se unazad kako bi njegov penis pritiskao njenu G-tačku. To će ujedno olakšati i pristup klitorisu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online