Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 19.01.2017.
10:26
alo.rs A

Rat na političkoj sceni: Ko je politička starleta, a ko se izgubio u Vučićevoj zadnjici?

Politička starleta, polupismena bitanga, sluga, prevarant, potrčkalo samo su neke od kvalifikacija kojima su jedan drugog častili zamenik šefa poslaničke grupe SNS-a Vladimir Orlić i lider Dveri Boško Obradović. Verovali ili ne, sve je počelo privatizacijom banja.

Tanjug
Oštro opleo po naprednjaku, ali je na kraju i sam "počašćen": Boško Obradović

Najpre je Obradović istakao da se pokret Dveri protivi nameri da se privatuzuju banje u Srbiji koje su imovina PIO fonda i najavio da će zaštita prava penzionera biti predmet njegove kampanje za predsedničke izbore. On je kritikovao i premijera Aleksandra Vučića, za koga je rekao da izbegava da dođe u Skupštinu Srbije da odgovara na pitanja poslanika, te da ne sme da izađe na televizijski duel ni sa jednim liderom opozicije, iako je to obećao.

Odgovor iz SNS-a je ubrzo stigao, pa je zamenik šefa poslaničke grupe naprednjaka Vladimir Orlić kazao da je lider Dveri, pre nego što je izneo svoj stav, trebalo da se informiše o stavu PIO fonda kad je reč o privatizaciji banja, ocenivši da je Obradović "politička starleta novog DOS-a".

Čini se da lideru Dveri nikako nije prijala ocena skupštinkog kolege iz redova naprednjaka, pa tako nije ni birao reči kada mu je na istu odgovarao.

- Vladimir Orlić je stranački bot SNS-a. On nema svoje ja, on govori ono što Vučić misli, on je običan sluga i potrčkalo. Priča se da se toliko uvukao u Vučićevu zadnjicu da ga vode kao nestalog. Ne razumem zašto Vučić ne sme da izađe na duel već pet godina, već se krije iza svojih botova - kazao je za "Alo" Obradović.

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS-a mu nije ostao dužan.

- Svi znamo da je san Boška Obradovića da postane medijska diva, ako ne u Srbiji, onda bar u Čačku. Polupismeni Obradović postaje sve nervozniji, jer je svestan da ga je narod u Srbiji prozreo, i da mu je politički maksimum da nosi fascikle nekom od DOS-ovskih kandidata na predstojećim izborima - kazao je Vladimir Orlić za ovaj list nastavivši u započetom stilu.

- Šta reći o čoveku koji se ponosi time sto je ljotićevac, druži se sa lopovima koji su opljačkali Srbiju, prevarantu u skupom odelu, koji svaki dan laže i vređa građane Srbije, a srećan je samo kada se slika i provodi dane i noći sa svojim drugom Pernarom, koji uzvikuje "Za dom spremni" - reako je naprednjak.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.01.2017. 14:04
Sve smo probali sve smo upoznali sa svima smo propadali sve dublje i dublje i svako novo biranje govvnara koji se danas nude građanima čist apsurd . MOŽDA je rešenje Vlada Nacionalnog Spasa . Druga rešenja smo probali i pomoći nije bilo .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online