Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 06.07.2013.
13:02

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

Šešelj: Hteo sam da bijem Šljivančina

Povodom natpisa u beogradskim medijima, koji se pozivaju na knjigu srebreničkog komandanta, Nasera Orića, "Naser od Gazimestana do Haga i natrag", u kojoj Orić tvrdi: "Šef srpske Državne bezbednosti Jovica Stanišić molio me je da ga u Hagu zaštitim od Vojislava Šešelja, koji je htio da ga bije", čuli smo se sa Jadrankom Šešelj, koja se prošle nedelje vratila iz Haga. Ona kaže da u tim navodima nema istine.

Hteo samo malo da "prevaspita" Šljivančanina: Vojislav Šešelj
 


- Kad je Voja to čuo, strašno se iznervirao, jer su to gluposti. To je Orićeva izmišljotina kojom želi da privuče čitaoce - ispričala je Jadranka.


"Nisam hteo da bijem Jovicu Stanišića, zašto bih? Jedini koga sam hteo malo da "prevaspitam" je Veselin Šljivančanin", rekao mi je Voja iznervirano - otkriva za "Vesti" Jadranka Šešelj.
 

Pročitajte još:

* SRS: Laže Orić! Šešelj hteo da bije Šljivu, a ne Stanišića

- Šljivančan ga je stalno provocirao i nervirao titoističkim stavovima, ali i tvrdnjama da je Crnogorac, a ne Srbin, mada pretpostavljam da je tu bilo još nekih provokacija, o kojima Voja nije hteo da govori. Naprosto ni na ovo Orićevo trabunjanje, Voja ne bi reagovao da nije reč o gnusnoj laži - kaže za "Vesti" Jadranka Šešelj, dodajući da se njen suprug dobro oseća i da nije opterećen iščekivanjem presude.


- Oktobar mesec i izricanje presude, moj suprug doživljava kao bilo koji drugi mesec u poslednjih deset godina, koliko je u Hagu. Međutim, deca i ja ga željno očekujemo, mada u nama ima i malo straha, jer se sa Haškim tribunalom nikad ne zna. U svakom slučaju, ako ima pravde, nadamo se da će se Voja konačno vratiti u Beograd do kraja godine - zaključila je Jadranka Šešelj.

POVEZANE VESTI

Subota 06.07.2013. 15:28
Ako neko zeli da se dezinformise, slobodno neka cita "memoare" Naserove. Tipican zapadnjacki agent - lazljiv, licemeran, ubica i veliki zlikovac!
Subota 06.07.2013. 23:04
Oric je samo mali kriminalac koji zivi svaki dan na ivici zivota i smrti a ona ce doci kad se najmanje nadas ! Vojo je legenda, samo nek on izadje i vrati svojoj porodici a za ostalo cemo lako !
Subota 06.07.2013. 22:05
Mogo bi ti I Vesko malo da p ..... debelom
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online