Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 24.11.2011.
12:28
B92 A

Odloženo suđenje Ceci

Suđenje Svetlani Ceci Ražnatović u Palati pravde zbog optužbi za nasilničko ponašanje prema direktoru FK Mladi proleter je odloženo za 26. decembar. Suđenje je odloženo pošto Predrag Ocokoljić nije primio optužnicu.

Sudija Danijela Koš usvojila je molbu Ocokoljića da njemu i njegovom braniocu Miši Petrovskom ostavi vreme za upoznavanje sa optužnicom koja im je danas uručena i da pripreme odbranu, pa je odložila suđenje.

Suđenje je odloženo pošto Predrag Ocokoljić nije primio optužnicu
 

Oštećeni Olarević nije danas došao u sud, jer je, prema rečima njegovog punomoćnika Borisa Pavlovića, bolestan. Njegova supruga Snežana Olarević, koja treba da svedoči u ovom procesu, odlukom sudije Danijele Koš kažnjena je sa 50.000 dinara jer, takođe, nije došla na suđenje, iako je uredno pozvana.

Sudija Koš je odbila predlog branioca Ražnatovićeve advokata Gorana Petronijevića da se suđenje odloži do marta, pošto 22. februara njoj ističe kazna kućnog zatvora. Ovo suđenje pratilo je veliki broj novinara ne samo hronike, nego i iz estradnih rubrika.

Ražnatovićeva je zbog suđenja napustila kućni zatvor u kom boravi od juna. Inače, ovo je drugi pokušaj da Ražnatovićeva izađe pred Prvi osnovni sud u Beogradu, kad je u pitanju ovaj slučaj. Iako je bila u kućnom zatvoru, Ražnatovićevoj nije bio uručen poziv za suđenje koje je trebalo da se održi 20. jula, a bezuspešno je pozvan i Ocokoljić, pa je taj pretres odložen za 24. novembar.

Prošetala do suda

Ovog puta, ukoliko sudski pozivari ne "zakažu", poznata srpska pevačica i udovica Željka Ražnatovića Arkana na sudnjenje bi trebalo da dođe bez policijske odnosno sudske pratnje, ali uz odobrenje Višeg suda u Beogradu, po čijoj presudi služi kaznu od godinu dana zatvora u svojoj kući u Ljutice Bogdana.

Optužnim predlogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva, folk pevačici i Ocokoljiću se na teret stavlja da su 18. juna 2007. godine, ispred upravne zgrade FK "Mladi proleter", grubo vređali, a potom i naneli lake telesne povrede Aleksandru Olareviću, direktoru kluba.

Prema navodima optužnog predloga, Ražnatovićeva i njen zet su tog dana došli do upravne zgrade FK „Mladi proleter" i pozvali Olarevića da izađe napolje, a kada je on to uradio, folk pevačica je počela da ga vređa oslovljavajući ga pogrdnim imenima. Posle verbalnog napada Ražnatovićeve, Ocokoljić je fizički nasrnuo na direktora „Mladog proletera", udarivši ga pesnicom u desnu stranu lica.
 

Cecina nanogica

Olarević je protiv Ražnatovićeve i Ocokoljića podneo pa povukao krivičnu prijavu zbog napada, ali je tužilaštvo ipak odlučilo da goni folk pevačicu i njenog zeta.

Ražnatovićeva služi kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je osuđena zbog protivpravnog prisvanjanja dela novca od trasfera fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove dok je bila predsednik tog kluba 2000. godine.


Preko elektronske narukvice koju ima na nozi, pripadnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, vrše kontrolu da li Ražnatovićeva poštuje zabranu napuštanja kuće elektronskim monitoringom.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.11.2011. 14:11
Dosta vise sa tim bagro. Pustite zenu na miru. Cim zelite da skrenete paznju ovog glupog naroda sa svojih izdaja, manipulacija, pljacki ... vi pisete o Ceci. Jedini problem je izdajnicka antisrpska vlast u ovoj zemlji.
Četvrtak 24.11.2011. 12:49
kostur od 35 kg prosetao nov kaput.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online