Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 06.02.2014.
15:13
Blic A

Ceca: Đinđić me zvao da rušimo Miloševića

Svetlana Ceca Ražnatović u intervjuu listu "Blic" otkrila je malo poznate detalje o odnosu sa pokojnim premijerom Zoranom Đinđićem i njgovom suprugom, ponudom koju je odbila, ali i kako i zašto je završila u kućnom zatvoru.

Mrcvarili me celu deceniju, vreme je da živim: Ceca Ražnatović
 

Ceca je ispričala da su njen suprug Željko Ražnatović Arkan i Zoran Đinđić bili u odličnim odnosima.

"I posle Željkove smrti Zoran i ja smo bili u veoma dobrim odnosima. I prvi je došao da mi izjavi saučešće. Rekao mi je: 'Hajde da krenemo zajedno na Miloševića i svrgnemo ga s vlasti'. Odbila sam. Politikom se nikada nisam bavila i uopšte me ne zanima. A onda se desila ta strašna nesreća. Mislim da smo svi mnogo izgubili njegovom smrću", ispričala je Ceca.

Ništa ružno o Arkanovoj deci

 

Na konstataciju novinara da Arkanova deca iz prethodnih brakova s vremena na vreme izađu u javnost sa nekom pričom protiv nje, Ceca odgovara da iz ljubavi i poštovanja prema bivšem suprugu ne ulazi u polemiku sa njima."Drugo, to su braća i sestre moje dece", zaključuje Ceca.

Ona kaže da joj nije jasno zašto je posle njegove smrti došla u nemilost vlasti, koja ju je, kako navodi, celu deceniju mrcvarila. Zbog toga je rešila da prizna krivicu i nagodi se sa Tužilaštvom.

"Bilo mi je dosta mrcvarenja. Moj predmet su vadili i vraćali u fioku punih devet godina, to je bilo psihičko izluđivanje i maltretiranje i moje porodice i mene. Htela sam da stavim tačku. Niko sa državom nije dobio rat, zašto bih ga dobila ja? Ali videli smo na drugim primerima da je nekima vlast bila majka, a nekima maćeha. Ali to je za mene završena priča. Nikom ništa ne dugujem, stavljena je tačka i ja idem dalje. Šta je bilo - bilo je. Da li je to pravda ili nepravda, meni je sada svejedno", ispričala je Ceca i dodaje da porez od transfera igrača Obilića nije utajila od države. Kaže da su za sve krive sankcije.

"To se dešavalo u vreme embarga kada je jedino bilo moguće plaćanje u kešu. Kažnjena sam zbog transfera čiji je deo došao u kešu i knjižen je na moje ime. Zato plaćam kaznu, a ne zbog utaje poreza, jer oni su smatrali da sam se ja na taj način okoristila. Svaki dinar koji je došao od igrača uložen je u Obilić, što je evidentno jer onaj stadion nije pao s neba. To košta mnogo para...  Postoje sudska veštačenja koja nikada nisu objavljena, nijedne novine nikada nisu htele da ih objave, a urađena su po nalogu suda. Nisam ja te ljude unajmila da veštače, već sud. Tri sudska veštačenja bila su potpuno u moju korist. Nadam se da će se nekad neko od urednika umilostiviti da to i objavi da bi se javnost upoznala sa istinom", objasnnila je Ceca.

Posle svega što joj se desilo želi da živi punim plućima pošto je "skinula taj ogromni balast i teret sa svojih leđa i sa svoje porodice". "Napokon treba da živim", rekla je Ceca za Blic.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 06.02.2014. 20:10
Pa tebe je Milosevic i napravio ... i tebe i tvog voljenog Arkana teroristu kao paravojnu jedinicu kada je cuo da treba da udari drzavni udar ,pa je sprecio i unazadio sa sve Tadicem i ovima danas celu Srbiju,da je bilo vojnog udara sada bi bili 2 Nemacka....
Petak 07.02.2014. 08:12
Zna se o njoj ono što se zna, pravdanje ne znači i brisanje.
Četvrtak 06.02.2014. 22:37
Međedu sa dinare ,ti si genetski glupi bosanac tebi i netreba objašnjavati i bilo šta dokazivati jer ti to nećeš i nemožeš da razumeš za tebe je Hanka Paldum neko i nešto
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online