Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 16.01.2014.
12:52
Srna A

"Zbog mirne Bosne - uhapsiti sve Srbe"

Potpredsednik Republike Srpske Emil Vlajki predlaže da se, s obzirom na učestalost hapšenja Srba u Republici Srpskoj za navodne ratne zločine, radi racionalizacije troškova "uhapsi celokupna srpska populacija koja je učestvovala u ratu, pa da se onda onih par desetaka nezločinaca, ako ih ima i toliko, pusti da žive u kućnom pritvoru".

Ironičan: Emil Vlajki, potpredsednik Republike Srpske
 

On predlaže da se "zatim uhapsi, ako je ko ostao živ, srpska populacija koja je preživela doba Jasenovca, Gradine i Jadovna, koja je zasigurno, nahuškala pre 20 godina ove Srbe, koji se danas hapse, da čine ratne zločine nad nesrbima".

"Isto bi tako bi trebalo uhapsiti sve Srbe u Srbiji koji su, u to nema sumnje, hrabrili sadašnje srpske ratne zločince. Onda bi trebalo ukinuti ovu genocidnu tvorevinu zvanu Republika Srpska", navodi se u Vlajkijevom saopštenju povodom svakodnevnih hapšenja Srba na navodne ratne zločine nad nesrbima.

On smatra da "treba ukinuti i Srpsku pravoslavnu crkvu, a na lomači obavezno javno spaliti spis Načertanije, sve memorandume SANU i sabrana dela Ive Andrića da bi se stalo u kraj genocidnosti Srba i da bi ih se denacifikovalo".

"To je jedini način da zaživi nezločinačka, unitarna i mirna Bosna", poručio je Vlajki.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.01.2014. 13:33
Sa Srbima u HR i Bosni rade isti pritisak i maltrertiranje kao šućkori do 1914. Čitajte Ekmečića, "Ratni ciljevi Srbije 1914." i vidjećete kako su Srbi maltretirani i zabranjivano im da istaknu zastavu ispred kuće, da slažu crepove u obliku 4S,a o hapšenjima da ne pričam pogotovo nakon Gavrilovog atentata kada su se iživljavali Ugari, Hrvati, Srbi i svi izdajnici i "braća" u uniformama austro-ugarske uprave. Danas isto rade, samo što i vlast u Srbiji potpomaže pod nalogom okupatora, koja je sklonila na prvenstvo u rukometu ogromni pamflet na ćirilici o Kosovu i Metohiji. E pa gospodo, ne možete gušiti osjećanja naroda koji pokazuje ljubav prema svojoj kulturi ne dirajući nikog.
Četvrtak 16.01.2014. 13:53
Ха,ха,ха...као и увек г.Влајки на оригиналан начин види решење "проблема" (тј Срба!) у БиХ!Верујем да би муслимани листом подржали његов предлог,али...!
Četvrtak 16.01.2014. 15:04
Браво Емиле!Заиста је мржња муслимана према Србима у Босни постала патолошка!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online