Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.06.2017.
13:49
Tanjug, Vestionline A

Milojević: Deca da zasluže šansu, nema starih i mladih

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da će, za razliku od prethodne sezone, ekipu bazirati na domaćim igračima, dodavši da će i tako ambicije biti najviše.

printscreen
Obećava rad i disciplinu: Vladan Milojević

- Prvi koraci bili su mi u Zvezdi, jako sam ponosan na titulu u omladincima. Svakome je san da bude igrač ili trener Zvezde, sve se dogodilo vrlo brzo i nisam mogao da odbijem poziv. Ne obećavam ništa, ali Crvena zvezda mora da ima najviše ambicije. Sasvim sam svestan situacije - rekao je Milojević po potpisivanju jednogodišnjeg ugovora na stadionu Rajko Mitić.

Mladi trener navodi da su male šanse dolazak stranaca u letnjem prelaznom roku.

- U razgovoru sa ljudima iz klub, našoj deci treba dati šansu, ali i ukomponovati i naći pravi tajming za šansu. Iz iskustva znam da samim stavljanjem može da se izazove kontraefekat. Od trenera sam koji nikad ne deli na stare i mlade, već dobre i loše, svima ću dati svakome šansu. Za dolaske stranaca ima jako puno prepreka.

Milojević nije želeo da se vraća na prethodnu sezonu i gubitak šampionske titule u finišu.

- Ne treba se vraćati šta je bilo, dobro smo analzirali i list moramo da okrenemo napred. Jedino nemam vreme, to u fudbalu ne postoji, videćemo šta možemo da uradimo. Verujem u rad.

Na stadionu Crvene zvezde predstavljen i novi sportski direktor Mitar Mrkela, legendarni fudbaler Crvene zvezde, posle potpisa na trogodišnju saradnju.

- Ovo je moj treći dolazak u Zvezdu, klub koji volim. Svestan sam i znam mentalitet Zvezde i šta su ograničavajući faktori. Vreme nije za velike priče i obaćanja, već veliki rad - naveo je Mrkela i poručio da je neminovnost forsiranje igrača iz omladinske škole.

Generalni direktor Zvezdan Terzić izneo je niz pohvala za Mrkelu i Milojevića.

- Predstavljamo ljude na najvažnijim pozicijama u sportskom delu kluba. Radi se o svedočenim zvezdašima koji su ostavili trag, Mrkela je igračka legenda Zvezde, postigao više od 100 godina, a radio je i u omladinskoj školi. Milojević je prohodao u Zvezdi, igrao za prvi tim i počeo trenersku karijeru, radom i rezultatima se preporučio za klupu Zvezde - rekao je Terzić.

Fudbaleri Crvene zvezde prvo okupljanje u novoj sezoni obaviće u petak, tačno 20 dana pre starta prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online