Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 16.05.2018.
20:02
Tanjug, Vestionline A

Milojević potpisao do 2020: Istorija obavezuje da damo sve

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević zvanično je danas produžio ugovor do 2020. godine i poručio da istorija kluba obavezuje da se uvek daje sve od sebe.

crvenazvezdafk.com
Srećan zbog ostanka: Vladan Milojević

Milojević je potpis stavio u društvu počasnog predsednika Dragana Džajića, predsednika Svetozara Mijailovića, generalnog direktora Zvezdana Terzića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

- Rekao sam da ćemo se lako dogovoriti, tako je i bilo. Nisam imao sumnju da ću ostati. Poklopili su nam se planovi za narednu sezonu i želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi, da sarađujem sa ovim divnim ljudima. Ispričali smo lepu priču ove sezone, u subotu ćemo staviti tačku, a onda slede nova iskušenja. Kao i uvek, mogu samo da kažem je da ćemo dati sve od sebe, na to nas obavezuje istorija kluba - rekao je Milojević.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je da je zadovoljan pravcem kojim se klub kreće.

- Najvažnije je da se stvorio kontinuitet u stručnom radu. Rezultat iz ove sezone obavezuje i imajući u vidu ono što smo uradili ove sezone, očekujemo još bolji rezultat naredne. Ciljevi su u Zvezdi jasni, šampionska titula, Evropa ukoliko dođe - dobrodošla je, ali suština je da pokažemo kontinuitet u osvajanju trofeja. Mi svi očekujemo da Milojević prevaziđe sam sebe, a posmatrajući kako je radio ove godine, ne sumnjamo da će se okititi još velikim brojem trofeja u Crvenoj zvezdi - rekao je Mijailović.

Generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je da je svestan očekivanja zvezdaške javnosti za narednu sezonu, a da je prvi veliki korak načinjen danas.

- Danas smo uradili veliki deo strateškog posla. Trener Vladan Milojević je potpisao ugovor na dve godine i do 2020. godine ćemo imati trenera koji po svim svojim kapacitetima i kvalitetima odgovara profilu koji treba da ima trener Crvene zvezde. Veliki deo posla je odrađen na zadovoljstvo svih. Osnovni cilj naredne sezone jeste šampionska titula, mada smo svesni da smo uspesima ove godine podigli lestvicu očekivanja Zvezdinih navijača i potrudićemo se da ispunimo njihova očekivanja - istakao je Terzić.

Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela takođe nije krio zadovoljstvo zbog potpisa Vladana Milojevića.

- Veoma sam zadovoljan što je Vladan produžio ugovor na još dve godine. On je naše najveće pojačanje u ovom prelaznom roku. Nadam se da ćemo nastaviti da ostvarujemo dobre rezultate i pokušaćemo da rastemo iz utakmice u utakmicu, kao što smo činili ove sezone - rekao je Mrkela.

Treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić veruje da je ovo odličan potez kluba.

- Dobro je što će biti nastavljena uspešna saradnja sa Milojevićem, to je prvi korak ka stabilnosti i sigurnosti kluba. Imali smo uspešnu godinu i nadam se da će Milojević nastaviti u istom ritmu i naredne sezone. Dobro je što je ugovor potpisan na dve godine, jer to će doneti mir. Jako je važno imati trenera u koga svi imaju poverenja - smatra Džajić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online