Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 29.07.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Koji horoskopski znak se najlakše zaljubljuje?

Kada je o ljubavi reč, tačnije o njenom samom nastanku, često se događa da se zaljubimo ultra-brzo, a da toga zapravo i ne budemo svesni. S druge strane, postoje i osobe kojima je mnogo dugo potrebno da bi se zaljubile, što uključuje neophodnost posvećenosti toj osobi, zajednički vreme, priču,...

hdwallpapersbackgrounds.com
 

Ma koliko čudno zvučalo, ali od brzine zaljubljivanja, sasvim sigurno ne zavisi dužina trajanja ljubavi. Drugačije rečeno, ako ste se instant zaljubili, ne mora da znači da ćete se brzo i "odljubiti". Evo koji znaci se definitivno najbrže zaljubljuju, moguće je da će vas ova lista iznenaditi.

Ovan

Ovnovi definitivno spadaju u grupu ljudi koja se može zaljubiti na prvi pogled. Iako Ovnovska staloženost, ali i odmerenost, ni malo ne asocira na osobu koja tako lako može da svoje emocije veže za nekog koga je tek upoznala, u praksi se oni jako brzo zaljube. Nije to stvar šestog čula ili nekog drugog instinkta, već neke iskrene emotivnosti koja je kod njih često u zapećku, a izbije na površinu onda kada se pojavi „inicijalna kapisla“ u vidu neke osobe koja ih zainteresuje. Njihova proračunatost tada nije uspavana, ali oni jednostavno proračunaju da je ta osoba pravi izbor i odmah kreću u realizaciju ljubavi.

Blizanci

Blizanci su veoma veliki emotivci i njima nije teško da se zaljube. Oni se naime, često, prvo zaljube, pa se posle kaju kada shvate da su pogrešili što su toj nekoj osobi poklonili svoje emocije. Blizanci su do te mere specifične osobe da oni zapravo mogu da se u kratkom roku zaljube u dve, pa čak i tri osobe, skoro pa istovremeno! Njima to neće smetati, jer imaju dovoljno emocija za sve. To ne znači da su njihove emocije „lakih nota“, već samo da su brzodelujuće i da oni zapravo retko kada nauče da na pravi način kanališu energiju onako kako je to zapravo i potrebno.

Rak

Rakovi se jako brzo zaljube, ali oni svoju ljubav koja dođe veoma brzo, nikada ne pokazuju, niti tome u koga su se zaljubili, niti kompletnoj javnosti. Ponekada su spremni da od najboljeg prijatelja odnosno prijateljice kriju da su se zaljubili, pa čak i mesecima. Njima nije problem da se zaljube, čak šta više retko su nezaljubljeni, ali im je problem da skupe dovoljno hrabrosti, volje, želje i da se potrude da tu istu ljubav, koju su već počeli da osećaju, zapravo realizuju i ostvare. Zbog svega ovoga, Rakovi spadaju u znak koji se možda i najlakše zaljubi, ali skoro pa najređe svoju ljubav realizuje.

Škorpija

Škorpija se zaljubljuje brzinom udara groma! Čini se da se tako i oseća kada se zaljubi, jednostavno su im probuđena sva moguća čula! Škorpiji se jasno vidi na licu da se zaljubila, a pogotovu onoj koja dugo nije volela, odnosno dugo nije bila u emotivnoj vezi. Potpuno su nesposobni da to sakriju, isto kao što su nesposobni da se ne zaljube, kada im se neko dopadne. Čudna stvar kod predstavnika ovog znaka je i ta što mogu da se zaljubljuju bez prethodne ideje o tome da li je ta emotivna veza moguća ili nemoguća, jer oni naprosto ne mogu sebi da objasne činjenicu da neko koga su oni poželeli, pa i zavoleli, njima može da odoli.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tamna strana ljubavi
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE On je najbolji muž horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Svako ima svoju amajliju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online