Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 29.06.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Koji horoskopski znak vas najviše mrzi?

Mržnja je reč koja ima zaista jako veliku pozadinu, može se reći da je mržnja gori oblik nedostatka ljubavi. U Astrologiji zaista postoje horoskopski znaci koji se međusobno ne mogu podneti. Mnogi Astrolozi to objašnjavaju neslaganjem energija i karaktera. Gotovo da svi mrzimo nekog, a da možda i sami toga nismo svesni. Ipak, druga strana oseti negativne vibracije koje dolaze, jer to naprosto nije nešto što se može sakriti, bar ne lako.

zastavki.com
 

Ovan

Ovna najviše mrze Ribe. Jednostavno, te dve energije se konstantno sukobljavaju. Ribama Ovan može u početku predstavljati idola, nedosanjan san, a onda nakon vremena koje predstoji zaista može da se dođe do situacije koja je dosta specifična i koja se ogleda u tome da Ribe otvoreno mrze Ovna gotovo javno.

Bik

Bika najviše mrzi Ovan, zato što su jako slučni, ali Ovan ne može da shvati zašto Bik nije temperamentan. Ne može da podnese i prevaziđe njegovu statičnost, ponekada i čarobnu flegmatičnost sa kojom pristupa rešavanju problema. Bik će Ovna najpre nervirati, a kasnije će početi da ga otvoreno mrzi.

Blizanci

Blizance najviše mrzi zapravo Bik! Bik ne može da shvati temperament Blizanaca koji je često naglašen. Moguće je da postane ljubomoran na njihove sposobnosti, a pre svega kreativnost koju nikada nije posedovao, a moguće je da je želeo da je poseduje. Zbog uspeha Blizanaca, Bik stvara veliku mržnju.

Rak

Raka mrze Blizanci, zbog njegove smirenosti i manjka volje za bilo kakvu zabavu. U početku će Blizanci želeti da animiraju Raka i da ga navedu na neku vrstu zabave, možda čak i da kod njega probude makar iole neku poročnu prirodu, buntovničku, nepoštovanje pravila, ali neće uspeti pa će ljubav preći u mržnju!

Lav

Lava najstrašnije mrzi Rak! Pre svega zbog toga što ga ne razume, njegovo činjenje, postupke, mišljenja, stavove. Za mirnog Raka, sve je to suludo! Između ostalog, Rak mržnje prema Lavu podešava kao neku vrstu odbrambenog mehanizma, jer potajno smatra da Lav njemu može da nanse ogromnu štetu!

Devica

Devicu mrzi Lav, prevashodno zbog njene gracioznosti i uzvišenog stava, često bez pokrića, koji bi Lav želeo da očuva samo za sebe kao svojevrsni ekskluzivitet. Lav često u Devici vidi i rivala, ne na poslovnom, ali svakako na emotivnom polju, što je nova vrsta podloge za stvaranje jake mržnje.

Vaga

Vagu mrzi upravo Devica koja je svesna svih dobrih osobina koje ima Vaga, ali i toga da iste osobine ne može da ima. Ponekada Devica pokušava da oponaša Vagu i neke njene postupke, ali se takvo činjenje uglavnom završi kao debakl i kompromitacija, zbog čega se mržnja može pojačati i dodatno rasplamsati!

Škorpija

Škorpiju mrzi Vaga! Sve osobine koje Škorpija ima, Vagi često nedostaju. Prevashodno se tu može naglasiti odlučnost, borbenost, ali i britka inteligencija, te brzo donošenje odluka. Vaga je ljubomorna na Škorpiju i njen uspeh pri zavođenju, zbog čega mržnja može da se pretvori u pravo neprijateljstvo.

Strelac

Strelca mrži Škorpija, a ovo je jedna od najjačih mržnji u čitavom horoskopu. Škorpija pri toj mržnji nije u stanju da artikuliše svoje emocije, pa je često obuzima bes. Kada nekog mrzi Škorpija je ozbiljan neprijatelj, pa se može baviti različitim spletkama ka Strelcu, ne bi li mu na neki način napakostila.

Jarac

Jarca mrzi Strelac, zbog njegove statičnosti i ponekada suludog tradicionalizma, koji može pretendovati da se pretvori u pravu zatucanost! Strelac neće mrzeti Jarca, osim ako nije prinuđen da bude upućen na njega. Takva prinuda može da bude problematična i da pojačava mržnju, kroz što veću upućenost!

Vodolja

Vodoliju mrzi Jarac, jer mu je previše mistična, a može se reći i misteriozna! Zato Jarac svoju mržnju najlakše usmeri prema njoj, možda nekada i iz razloga što se ne bi naročito usudio da tako intenzivno mrzi nekog drugog. Mržnja Jarca koju oseća nije opasna po Vodoliju, ali je ipak veoma vidljiva.

Ribe

Ribe mrzi Vodolija koja je previše tiha i mirna da bi uspela da razume osobe poput Riba kod kojih je temperament izuzetno naglašen, a često i prenaglašen. Vodolija će mrzeti svake Ribe koje pokušavaju da ih animiraju, navedu na provod, život koji je zabavan. Zato ih Vodolije mrze, ali i izuzetno izbegavaju!

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kod za Astrologa!
ZVEZDE I MISTERIJE Tri najveće rospije horoskopa!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online