Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 08.01.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Finansijska Astro prognoza za 2017 godinu!

Kada dolazi nova godina, jedna od najvažnijih želja koje upućujemo nama dragim osobama je i finansijski prosperitet. Kada se realno sagledaju stvari u životu, i ma koliko mi sebe želeli da ne proglasimo gramzivima ili slično, jednostavno, novac jeste jedan bitan aspekt u životu svakog pojedinca. Takođe, na kraju svake kalendarske godine, kao jednog ciklusa koji se zavšava i počinje novi u istom trajanju, uvek se svi pitaju, kako će biti u narednoj godini po pitanju finansija.

pixabay.com

Opšti utisak kada je naredna kalendarska godina u pitanju, jeste da će gotovo svima biti uspešnija od prethodne. 2016 godina je sa sobom donela niz nekih aspekata koji su s vremena na vreme bili prisutni, a otežavali su stanje na način da je gotovo bilo nemoguće da se nešto pokrene. U 2017 godini će takvih aspekata biti jako malo, a onih lepih, koji mogu da obezbede finansijski prosperitet, će biti sve više i više. Nakon analize aspekata, trebate da upamtite preporuku i usvojite kao svoj moto koji vam može obezbediti još više novca, a to je da se rizik isplati!

Kako biste mogli tačno da znate šta vas očekuje, evo i analize sa preporukama po horoskopskim znacima:

Ovan

Ovnovi u novoj godini stvarno trebaju da rizikuju. Njima će se rizik itekako isplatiti. Lova im dolazi kroz neku određenu promenu. Ta promena uglavnom može da se tiče promene posla ili čak profesije. Lova stiže u različitim razmacima, ali će biti konstantno prisutna, a posebno nakon promene koja usledi.

Bik

Bikovi trebaju da se fokusiraju i na primarni izvor zarade - preko posla, ali i na dodatni izvor zarade. To može da bude zarada iz hobija ili iz nekih sasvim trećih izvora. Ako ste planirali da se bavite nekim dodatnim poslom, ova godina je pravo vreme da to realizujete, jer ćete biti uspešni i jako lepo zaraditi.

Blizanci

Blizancima lova stiže kroz kreativnost koja mora da bude maksimalno naglašena ovog puta. Ako umete da se bavite lepim zanatima, umetnošću, lepo pišete, pevate, svirate, ovaj put ćete biti u prilici da zadadite. Osim primarnog posla gde zarada može biti veća, novac može stići iz nasledstva ili lutrije!

Rak

Rakovi koji budu dovoljno sposobni da svoje emocije ostave po strani i da se bave poslom bez emotivnosti, moći će da zarade. Naveći finansijski prosperitet očekuje one koji su samostalni u radu. Ako radite u velikoj kompaniji, sve svoje nade trebate da polažete u napredak kroz koji se plata može uvećati.

Lav

Lavovi imaju sjajne predispozicije da redovnu zaradu uvećaju, a da ona vanredna ne bude išta manja ili ređe prisutna. Ukoliko "bijete bitke" na dva fronta, ove godine će se obim dodatnog posla uvećati, a ako to nije slučaj, sredinom godine može doći veoma primamljiva ponuda za dodatni posao i fantastičnu zaradu!

Devica

Device će ove godine umesto srca imati "ugrađen digitron", pa će im sticanje love biti prioritet svih prioriteta, a to može da se na neki način povoljno odrazi i na sam rezultat. Maj i Septembar su meseci kada možete da očekujete veći priliv novca, ali će se i mimo toga redovna zarada makar malo uvećati.

Vaga

Vagama će nova godina doneti priliku da se bore i izbore za svoje poslovne, ali i finansijske interese. Okolina će imati više sluha za njihove predloge, koji će uglavnom biti usvajani, a dovodiće do profita. Moguće je da će veći priliv novca sačekati sam kraj godine, ali će novca biti više cele godine hronično.

Škorpija

Škorpije će biti veoma beskrupulozne kada je zarada u pitanju i zista neće žaliti truda i rada da novac zarade. Kada se sve realno sagleda, mogućnosti će biti velike, a mnogi će imati nesvakidašnje ponude za njih. Oni će biti apsolutno spremni na rizik, a taj rizik će dovesti do toga da naposletku zarade mnogo.

Strelac

Strelčevi neće biti previše raspoloženi da se "laktaju" kako bi došli do zarade, što može da se ispostavi kao glavna nevolja kada su finansije u pitanju. Uz više truda, ali i rizika, kao i poslovne promene, već u toku proleća može doći do povećanja zarade. Početak jeseni može doneti neki vanredni dobitak.

Jarac

Jarčevi će imati sluha za nove poslovne predloge i to će biti njihova velika prednost. Nakon svakog predloga, uneće malo sopstvene promene, koja će ih naposletku dovesti do toga da posao učine još profitabilnijim. Ogroman rad i trud koji će ulagati, biće ekvivalent zaradi kojom će biti zadovoljni.

Vodolija

Vodolijama ova kalendarska godina može da donese ponudu za promenu posla ili profesije. Bilo da se radi o maloj ili dramatičnoj promeni, promenu trebaju da prihvate, jer ona može biti prečica do profita. Uvođenje dodatnog posla kreativne vrste može da se ispostavi kao pun pogodak koji će doneti brz profit.

Ribe

Ribe će početkom godine pustiti poslovnu inerciju da ih vodi svojim putem i to se neće ispostaviti kao dobro. Međutim, već od proleća, Ribe će se probuditi i uključiti sve svoje znanje, upornost, rad i maštu u cilju stvaranja profita. U drugom delu godine, očekuje ih dobra zarada iz vanrednih i redovnih prihoda!

                            Srećna Vam finansijska nova 2017. godina. Astrolog. Katarina Anđelić.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi privlače pare
ZVEZDE I MISTERIJE Cicije i džekovi
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online