Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.09.2010.
12:27
Vestionline A

Kako smršati bez odricanja i jo-jo efekta?

Mršavljenje je jedna od najčešćih tema u razgovorima i magazinima… Međutim – imamo sjanu vest! Mršavljenje i održavanje novostečene linije ne mora da bude ni teško, a ni skupo, ako to učinite kako treba. Sada konačno postoji rešenje, koje daje odlične rezultate: plan diferencijalne ishrane i knjiga recepata za 90 dana dijete.

Rina’s 90 – priručnik za mršavljenje je poseban režim ishrane i pripremanja obroka za dijetu koja se bazira na kombinaciji namirnica te Vam pomaže da izgubite između 18 i 25 kilograma za 90 dana. Dozvoljeno je da jedete sve, ali ne sve odjednom. Na primer, jedite mlečne proizvode kada je proteinski dan, a picu na ugljeno-hidratni dan.

Čokolada je obavezna! Crna čokolada se preporučuje jer popravlja raspoloženje i dobra je za srce jer sadrži supstance koje snižavaju nivo lošeg holesterola. Knjiga je prilagođena svima, jezik je pristupačan, nema bespotrebnih detaljisanja i korišćenja medicinske terminologije, sa preko 120 recepata za ukusna jela.

Metod kombinovanja namirnica nije uobičajena dijeta već prava filozofija ishrane koja omogućava pojedincu da izmeni svoje navike u ishrani bazirajući se na kriterijumu hranjivosti. Sa Rinom 90 je to veoma lako: bez brojanja kalorija, merenja porcija i gladovanja. Tajna je u ishrani uz kombinovanje namirnica!


U čemu je tajna?

Suština ove dijete jesu dobre kombinacije hrane, konzumirane u pravo vreme. Hrana se deli u 4 osnovne grupe: svaki dan jedete hranu uglavnom iz jedne grupe: proteine, skrob, ugljene hidrate i vitamine. Četiri dana, svaki sa jednom vrstom namirnica, se ciklično ponavljaju, a svaki 29-ti dan pijete samo vodu. Svakoga dana treba da imate najmanje tri obroka, a pre ručka trebalo bi da užinate voće ili povrće na svaka dva sata. Dakle, za tri meseca trajanja dijete, ne odričete se ničega i ne morate da gladujete! Svi znamo da je osećaj stalnog gladovanja i odricanje od omiljene hrane - naveći problemi svih dijeta.


Prvi deo knjige:
Rina’s 90 uključuje kratke opise principa dijete, objašnjava satnicu obroka, svedočenja onih koji su smršali i unapredili stil života uz pomoć ovog programa, profesionalna mišljenja nutricionista, reči podrške, spremni za početak.


Drugi deo: Rina’s 90 – Priručnik za održavanje težine, onaj suštinski, uključuje recepte za 91 dan dijete, grupisane u skladu sa principima kombinovanja namirnica, u 4 osnovne grupe. Svakodnevno je ponuđen i alternativni recept tako da Vam ne dosadi i da možete da birate u skladu sa svojim navikama u kuvanju. Redosled rasporeda dana je obeležen različitim bojama.

PAKET oba dela Rina’s 90 knjige će Vam obezbediti sigurno skidanje kilograma i održavanje telesne težine bez odricanja! Konačno dijeta bez jo-jo efekta, a jedete sve, ne odričete se slatkiša i ne morate da smišljate recepte i merite kalorije!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online