Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 04.08.2011.
08:00
T. Božović - Vesti A

Nosi se retro

Na većem delu Zemljske kugle je leto. Znači počela je sezona godišnjih odmora, visokih temperatura i oskudne odeće, na radost muških očiju. Uz visoke temperature i godišnje odmore neizostavni, centralni deo odeće su i kupaći kostimi.

Modela je mnogo, a dizajneri su predstavili još novih kreacija. Ima ih neobičnih pletenih, seksi, do onih šarmantnih kostima iz '60-ih. Jedno je sigurno, ovo leto će biti zaista "vruće".

Kako god, na vama je da izaberete, neki novi ili malo stariji model, što u svakom slučaju zavisi od vaše figure i želja.

Ono što mi izdvajamo iz zanimljivih ponuda jer bikini na jedno rame, koji je aktuelan i atraktivan. Ovaj trend je samo nastavak prošlogodišnjeg, koji je bio oslikan u hit haljinama koje su obavezno imale jedno rame golo. Najbolje je od svega jeste činjenica da se dame u ovakvom bikiniju osećaju seksepilnije i zavodljivije. Možda je mana ovakvih kupaćih, što u nekim trenucima, nisu prijatni, naročito dok ulazite u more, a zapljusne vas talas i pomeri oskudni bikini... Izaberite monokini ili bikini, ovisno o tome koji je model najbolji za vas.


Mali slatki romantični volančići, definitivno vladaju urbanom modom leta 2011. Karnerčići mogu da izgledaju i te kako lepo, spojeni na dekolteu i laganno se spuštaju do donjeg dela, čineći celinu, a opet, otkrivajući lepo poprsje i savršene bokove i deo zategnutog stomaka.

Pinap je romantično seksipilan


Moda se menja svake sezone, ali pinap stil je već nekoliko godina popularan. Zavodljivo i bez preteranog otkrivanja. Ovaj stil je idealan za žene koje su stidljive, ali i dame koje smatraju da ne treba sve otrkiti, već je čar u naslućivanju, a žele da izgledaju privlačno.

Takođe, zanimljivih, šarenih i sasvim uskih karnerića i to u sloju jedan ispod drugog, ima i na donjim ivicama gornjeg dela bikinija, ili na gaćicama. Ovo su modeli koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, jer svako žensko čeljade u njima izgleda očaravajuće čedno, a ipak, poželjno.


Bandu kostimi, koji se zapravo drže samo na bujnim grudima i nemaju dosadne, a ipak sigurnosne bretele, razlikuju se po stilu od svih ostalih modela. Vodite računa, jer da bi dobro izgledale u ovakvom kostimu, morate da imate zgodno i zategnuto telo, idealnih proporcija. Ovaj kupaći je dobra alternativa običnim trouglastim bikinijma. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online