Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 28.05.2011.
08:00
T. Božović - Vesti A

Ana Nikolić: Život od čokolade

Lepota, dobar stas i još bolji glas su najveći atributi popularne pevačice Ane Nikolić, ali kojim putem se stiže do tog savršenstva

Ana Nikolić

Pojavila se na festivalu Beovizija, 2003. godine, i sve redom očarala stasom i glasom, pa su dobro zapamtili njeno ime, Ana Nikolić.

Tako je nepoznata devojka ušla u šou biznis na velika vrata, njen prvi hit "Januar" i dalje je jedna od najslušanijih pesama. s druge strane, ona intrigira, čak i samo sedi, pa je bez njenog imena žuta štampa postala nezamisliva.


- Kroz život danas koračam sasvim stabilno i sigurno, ali na štiklama.

Nemam više nikakvih strahova, a posebno ne kad je izgled u pitanju, jer su za njega zaslužni genetika, spartanska diciplina vežbanja i šminka - veli kroz zanosan osmeh lepa Paraćinka, Ana Nikolić.


- Odnedavno sam pobornik zdrave ishrane. Moj posao je lep, ali i izuzetno naporan jer zahteva život u "petoj brzini", pa zato moram da vodim računa i o svom zdravlju. Umesto kafe, danas se častim čašom sveže ceđenog soka od grejpa i pomorandže. Vežbam i kontrolišem ishranu, ali sve je to naporno - otkriva za "Vesti" lepa Paraćinka, dodajući da joj posao ne dozvoljava da se zapusti.


Devojka od čokolade, obožava slatkiše i gurmanske specijalitete, ali je svesna da mora da misli o svom fizičkom izgledu i zato se odskora fokusira isključivo na zdrave namirnice.


- Ponekad mi je stvarno teško da odolim gurmanskim iskušenjima. Ranije sam umela da se povremeno opustim i slatko najedem, pa sam često kuburila sa kilogramima, ali to se u skorije vrem neće ponoviti - objašanjava kroz osmeh, dodajući da je gurman, ali i da uživa u kvalitetnim vinima i u slasnim slatkišima.


- Svako opuštanje tipa i uživanje u hrani i piću donelo mi je neki novi kilogram. Međutim, obećala sam sebi, posle mučenja sa skidanjem viška, da se to više neće desiti. Pazim šta jedem, uprkos tome što mi je teško bez slatkiša - kaže ova atraktivna dama.


- Odnedavno je moja mama Milijana otvorila fitnes studio opremljen najsavremenijim mašinama koje su mnogo naprednije od pauer plejta, tako da se sada zatežem svakodnevno. Prema sebi sam surova kad počnem da vežbam, pravi sam Spartanac - otkriva za "Vesti" Nikolićeva.


- Bez obzira na to koliko ste prirodno lepi, morate biti i iznutra spokojni, bez toga nema ravnoteže, pa ni lepota vam ne može mnogo pomoći da se bolje osećate - smatra ova pevačica.
 

Kosa kao zaštitni znak

 

- Veoma vodim računa o svojoj kosi i redovno je održavam. Više puta nedeljno sam kod frizera, a takođe i šišam se bar jednom mesečno. Nedavno sam je nahranila keratinom i sad je poput svile. Kosa je definitivno moj zaštitni znak - smatra Ana Nikolić.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.06.2011. 19:03
ma, neka prica ko sta hoce. ali ona dobro izgleda.
Četvrtak 16.06.2011. 19:14
obozavam je.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online