Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 20.02.2015.
09:56
24sata.rs A

"Ova pevačica je remek delo estetske hirurgije"

Kada uporedimo slike sa početka karijere gotovo svih pevačica, lako možemo zaključiti da su se podvrgavale raznim tretmanima za ulepšavanje i podmlađivanje, kaže dr Kristina Davidović. Ona je bila raspoloženi i da proanalizira najpopularnije pevačice i otkrije korekcije na njihovim telima i licima.

Fonet/Hina
Žene žele senzualne Severinine usne

- Severina je moja omiljena estradna ličnost. Klijenti najčešće traže "njena usta". Popunjavala je usne, bore oko usana, podizala je jagodice i botoksirala je čelo između obrva i oko očiju. Čak je i obrve podigla botoksom a priznala je i da je davno operisala nos -ispričala je za "24 sata" doktorka, omiljena među estradnjacima.

Kako kaže, mnoge VIP ličnosti se podvrgavaju određenim estetskim zahvatima u cilju prolepšavanja svog izgleda. Neki se opredeljuju za plastičnu hirurgiju, dok se drugi pre odlučuju za injekcije botoksom, hijaluronom...

- Ana Nikolić je neko ko javno reklamira svoje estetske zahvate, a kada uporedimo njen izgled s početka karijere videćemo da je popunila usta, najverovatnije sintetičkim materijalom. Podizala je jagodice i takođe popunjavala bore oko usana koje se zovu nazolabijalne bore. Koristila je botoks na čelu, između obrva i oko očiju - tvrdi doktorka Kristina.

Kaže da su česti naručioci ovih zahvata i Romana Panić, Goga Sekulić, Bojana Rajić, Zorica Brunclik, Soraja Vučelić... Ali da je među najboljim primerima "kako bi ulepšavanje trebalo da izgleda" svakako primer Nataše Bekvalac.

Fonet/A.L.
Korekcije sa merom o kojima može samo da se nagađa: Nataša Bekvalac

- Nataša je idealan primer kako izgleda neko ko se prolepša sa merom. Istakla je svoju lepotu jer je lepa i rođena. Kod nje je sve urađeno sa ukusom, i popunjavanje usana, i nazolabijalnih bora i podizanje jagodica filerima i botoks na čelu, oko očiju i između obrva i operisan nos... O njenim grudima se dosta pisalo, pa da se ne ponavljamo. Ja volim da kažem "ko god da je radi, svaka mu čast" - kaže sa osmehom dr Davidović.

Ona objašnjava da je lepota individualna, ali da i ona može spasti pod "trend". Zahtevi klijenata s godinama se menjaju.

- Ideal lepote kojem svi težimo se menja iz deceniju u deceniju, na neki način kao da pratimo "modu" u lepoti. Poslednjih decenija prošog veka su bile aktuelne jake vilice i čak su ih šminkeri isticali senčenjem. Poslednjih godina je imperativ lepote ovalno lice, tako da možemo da primetimo da mnoge naše i strane VIP ličnosti pokušavaju da svoje lice pretvore u ovalno, pomerajući centar teže sa vilica na jagodice - objašnjava dr Davidović, koja se i sama podvrgla estetskim zahvatima.

- Klijenti kada odluče da promene svoj izgled, obično donesu fotografije usana ili oblika lica kako bi želeli da im napravim. Međutim, ja njima onda objasnim da uspešna procedura zavisi od više faktora, među kojima je kvalitet i vrsta materijala, umešnost doktora i balans želja i realnih mogućnosti. Svaka osoba je individualna i pristup njihovim korekcijama je jedinstven za svaku od njih. Važno je napomenuti da je idealan estetski zahvat onaj koji se ne primećuje. Kada svi vide da ste se prolepšali, ali niko ne zna šta ste tačno radili na sebi. Samo tako možete izgledati potpuno prirodno- napominje doktorka Davidović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online