Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 07.02.2015.
10:35
Blic A

Ana Marija u policiji: Tukao me je do krvi

"Oborio me je na krevet i više puta udario šakama po licu kada sam osetila da mi curi krv iz nosa. Prestao je da me bije tek kada sam rekla da ću zvati policiju" rekla je Ana Marija Žujović kada je u petak u policijskoj stanici davala iskaz povodom optužbe da ju je pretukao suprug, voditelj Vladimir Stanojević.

facebook.com/Ana-Marija Zujovic
Vladu nikada nije videla takvog: Ana Marija Žujović

Ana Marija Žujović (25) juče je u pratnji advokata Sanje Glavonić stigla u Policijsku stanicu 29. novembar u 15 časova. Kako je „Blic“ saznao, inspektorima je ispričala kako je došlo do kobnog događaja i šta mu je prethodilo  

Te noći, kako je ispričala, Vladimir je radio u poznatom noćnom klubu.  

- Oko pet ujutru je došao kod mene. Mislim da je ušao kroz garažu. Probudio me je i rekao da moramo da razgovaramo. Primetila sam da je pijan. Bio je ljut zbog neke prepiske na Fejsbuku, a ja sam se pobunila što nema poverenja u mene i što pretura po mojim stvarima, profilu i telefonu - otkrila je sportistkinja kako su započeli svađu.

- Upozorila sam ga da ću mu vratiti ako to ponovi. Nastavili smo priču i on me je opet ošamario. Krenula sam da mu vratim. Uhvatio me je za ruku i oborio na trosed. Uspela sam da se otrgnem i pobegnem u spavaću sobu. Krenuo je za mnom i tu je počeo opet da me udara. Nisam uspela da se odbranim. Oborio me je na krevet i više puta udario šakama po licu. Osetila sam da mi curi krv iz nosa i počela sam da plačem. Prestao je da me bije tek kada sam rekla da ću zvati policiju. Krenuo je ka izlazu i tada me je gađao nekom bočicom, ali me je promašio i izašao. Zatim sam oprala krv sa sebe - ispričala je Ana.

Rekla je da ga nikad ranije nije videla takvog. 

- To nije učinio moj dečko, onaj koga poznajem. Pred sobom sam imala nepoznatu osobu, izgledao je kao da mu je neko nešto sipao u piće. Najveća kazna za njega je to što se ova priča pojavila u medijima. Ne želim ja da ga kažnjavam. Došla sam u policiju jer smatram da žena koja trpi nasilje to ne bi trebalo da krije - rekla je Ana Marija inspektorima.

Ona se osvrnula i na početak svoje veze sa Vladimirom Stanojevićem.

- Verili smo se u avgustu prošle godine na krstarenju. U novembru smo sklopili brak u Las Vegasu. Planirali smo za septembar veliko venčanje u Srbiji. Nikad se nismo svađali, sve do poslednjih nekoliko dana. Tada su počele nesuglasice zbog Vladimirove neosnovane ljubomore - rekla je Ana Marija i dodala da je Vladimir prema njoj bio divan, nežan i pažljiv. Istakla je i da su svađe pre deset dana, kada mu je zbog nesuglasica tražila ključ od stana.

Nakon saslušanja, kratko je rekla za „Blic“ da je sada sve u rukama nadležnih organa i da više ništa ne zavisi ni od nje, niti od Vlade. Kako smo saznali, policija je tužiocu već poslala izveštaj o saslušanju Vladimira i Ane Marije i on će odlučiti o daljem postupanju.

POVEZANE VESTI

Subota 07.02.2015. 10:43
Alo novinari dosta je više priče o ovo dvoje majmuna . Čime su oni zadužili Srbiju da bi mi pratili u nastavcima šta njih dvoje rade ili pričaju jedno o drugom ?
Subota 07.02.2015. 10:47
Cekaj bre ako je tako sto je ponovo sa njim?Zar nije nazvala drugaricu i rekla joj da se potukla sa Vladom?Nije ni ona bas cvecka.Fitnes trenerka pa dozvoli da je muskarac istuce...a ja gledao svojim ocima kada je jedna fitnes trenerka slozila dva muskarca na pod...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online