Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 04.02.2015.
14:38
Alo.rs A

Vlada priznao: Udario sam je u lice!

"Sve mi se skupilo... kada me je povukla odgurnuo sam je u predelu lica ...ovo što sam video na njenom licu je bilo pogubno za mene, jer ja to nisam želeo da uradim!"

Instagram/vladimirstanojevic
Vlada i Ana Marija u srećnim danima

- Nisam mogao ni da zamislim da ću ikada biti u situaciji da pišem saopštenje za javnost, a da je vezano za moj privatni/ljubavni život, odnosno najsrećniji period u mom životu. Ipak, došao je i taj momenat kada ću morati, zbog svoje časti, obraza i bezbednosti, da ukažem na sve činjenice koje su glavni deo priče koja je vezana za povrede Ana-Marije Žujović, naveo je voditelj Vlada Stanojević povodom optužbi njegove devojke Ane Marije Žujović da je premlatio.

Ovo pišem da sačuvam čast

- Novinski naslovi i tekstovi koji su se danas pojavili u novinama napravili su od mene u svesti ljudi monstruma i nasilnika. Bavim se javnim poslom, ali ovo ne pišem zato da bih zadržao posao i svoju egzistenciju koja mi je narušena ovakvim obeležavanjem, već da bih sačuvao svoju čast - piše Vlada.

- U prethodnih desetak meseci, koliko je trajala veza između Ana-Marije i mene, prijatelji, kolege i čitava javnost, mogla je da vidi sa koliko ljubavi sam ušao u ovu priču. Od samog početka ova veza je bila ispunjena ljubavlju, razumevanjem i iskrenošću sa moje strane. Ana-Marija je od mene imala svu podršku ovog sveta. Podržavao sam je u poslu, sportu kojim se bavi, najširoj javnosti predstavio njene uspehe i izdigao iznad svih i čak iznad sebe, što se na kraju ispostavilo kao pogubno za ovu vezu, a pogotovo mene. Želeo sam da pored sebe imam ostvarenu i srećnu devojku, sa kojom bih kasnije stvorio zajedničku budućnost i porodicu, navodi Vlada Stanojević u svom obraćanju javnosti.

Tu devojku sam voleo više od sebe

- Srećnu i uspešnu vezu, izmeču ostalog, kao jednu od najbitnijih stavki, čini iskrenost. Svaki moj gest, svaka moja reč upućena njoj, bila je iskrena i pozitivna. To sam očekivao i od druge strane, ali na to nisam naišao. Borio sam se na sve moguće načine da ova veza opstane, da bude još jača, ali upešna veza je "dvosmerna ulica", ako obe strane ne rade na tome, uzalud je pokušavati bilo šta, jer nikada neće biti dovoljno. Kada kažem da sam se borio, pored svega navedenog, reći ću da sam joj nekoliko puta "progledao kroz prste" i prešao preko mnogih laži i radnji "iza leđa", a ja to nisam zaslužio jer sam tu devojku voleo više od sebe, iskren je on.

Držao sam sve u sebi

On navodi da je prethodnih nedelja bio pod velikim stresom:

- U sebi sam držao sve ono što me je izjedalo i pravilo u meni nesnosnu tenziju, i bes. Nekoliko puta sam izlazio iz veze, ali sam se vraćao, jer sam želeo da ponovo bude onako kako je bilo ranije, kada smo bili najsrećniji. Verovao sam u to, "progutao sam" mnoge stvari, koje su, umesto da nestanu, samo se nagomilavale, da bi na kraju došlo do toga da raskinemo i završimo ovu vezu na najgori mogući način,  navodi Vlada i potom prelazi "na stvar":

Kap koja je prelila čašu

- U ponedeljak uveče, nakon što sam završio sa poslom u jednom noćnom klubu, uverio sam se u neke stvari na koje sam sumnjao i "crno na belo" video da ova veza ide u propast i da nema povratka nazad, da od njene strane nemam ni trunku iskrenosti i poštovanja. To je bila "kap koja je prelila čašu", izašao sam iz kluba i krenuo ka njoj u nameri da joj sve kažem i da se okrenem i odem iz njenog stana, života i ove veze, jer taj teret više nisam mogao da izdržim. Kada sam došao kod nje, rekao sam joj da sedne, ispričao sve što sam imao i krenuo ka vratima. Ona me je povukla i nakon žučne rasprave, komešanja, povlačenja, odgurnuo sam je rukom u predelu lica, nakon čega sam izašao iz stana, otišavši kući - priznaje Vlada da je devojku udario po licu.

- Ujutru sam video njenu sliku sa masnicom na oku i nebulozni komentar koji se očigledno odnosi na mene i opisuje me kao nasilnika. Svako ko me poznaje, zna dobro kakve sam naravi i da me ne može ništa iznervirati ni glas da podignem, a kamoli ruku na nekoga. Nikada ženu nisam fizički povredio i ovo što sam video na njenom licu je bilo pogubno za mene, jer ja to nisam želeo da uradim. Nasilje na svaki način osuđujem, žao mi je što je do ovakvog nesporazuma došlo, da se onakva ljubav završi na ružan način.

Nikada u životu je ne bih povredio

- Živeo sam za ovu vezu, u njoj sam gledao i ljubav svog života i prijatelja za čitav život. "Svaki muškarac koji digne ruku na ženu, zauvek je u sebi ubio svoju muškost". Ja sam te večeri, pored toga, izgubio nju i čitavog života ću u sebi nositi krivicu što sam na taj način reagovao. Bio sam povređen, dotučen svim lažima i nisam nikako drugačije mogao da reagujem. Nikada je u životu ne bih povredio, čuvao sam je od svih onih koji su to želeli, postavljao svoja leđa za nju. Ipak, to nije bilo dovoljno da sa njene strane dobijem bar trunku iskrenosti i poštovanja - navodi Vlada i dodaje:

- Na kraju, zamolio bih sve medije i javnost da, ne samo u ovom slučaju, već i u svim sličnim situacijama, ne donose zaključke koje nekome mogu upropastiti čitav život. Borio sam se kroz život i za karijeru poštenim radom, ništa mi nikada nije bilo poklonjeno, jer sam sve radio sa ljubavlju. Sa ljubavlju ulazim, kako u posao, tako i u emotivne veze, jer ne znam i ne želim drugačije. Želim da se tačno zna šta se desilo i šta je dovelo do toga. Moja najveća kazna je, kakav god ishod ove čitave priče bio, što sam celog sebe dao da napravim nešto lepo i iskreno, a dobio sam to da budem na stubu srama, okarakterisan kao manijak i nasilnik, a povod za sve to je bila njena neiskrenost - zaključuje Vlada Stanojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online