Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 14.08.2011.
14:11

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Ljubavni brodolomi kao u Holivudu

Zorica Brunclik ima tri braka i četvoro dece, Lepa Lukić se žali da su je novinari 100 puta udavali i razvodili, a ove godine čaršija se najviše bavila emotivnim jadima Goce Tržan i Nataše Bekvalac

Poslastica tabloida uvek su bili ljubavni jadi poznatih ličnosti, posebno kada stanu na ludi kamen i okliznu se na njemu. Srceparajući hit ovoga leta i dalje je razvod pevačice Goce Tržan i pet godina mlađeg Ivana Marinkovića. Neuspeo brak Goce i Ivana samo je jedan u nizu brakova koji su pukli kao loše naštimovana žica na violini. Dve godine unazad bilo ih je toliko da bi bračni "stradalnici" mogli da naprave bend u kome bi svako na kraju mogao da otpeva svoju labudovu pesmu.

Bračnu zakletvu "voleću te, paziću te i maziću te u dobru i zlu" pogazili su 2010. tekstopisac Marina Tucaković i kompozitor Futa Radulović, pevačica Katarina Sotirović i košarkaš Aleksandar Rašić, pevačica Kristina Kovač i njen mlađani suprug Igor Perović, TV voditelji Ognjen Amidžić i Milica Marković, PR Telekoma. Ove godine, pored Goce i Ivana, razveli su se Nataša Bekvalac i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, Nevena, bivša članica grupe Models i biznismen Srđan Adžemović. Ljubavne veze prekinuli su Miodrag Kostić i Mia Zečević, Ana Nikolić i Dalibor Matić, Aleksandra Radović i Aleksandar Zeremski, Mina Kostić i Igor Kostić.

Brak Dače Ikodinovića i pevačice Nataše Bekvalac okončan je početkom februara ove godine. Danilo je demantovao da su se razveli zbog njegove navodne preljube s izvesnom Milicom Dražin. On je rekao da tu devojku poznaje površno, a Nataša je izjavila: "Milica mi je sve vreme bila ispred nosa".

Žrtva nameštaljke


Samo nekoliko meseci posle glamuroznog venčanja Jelena Karleuša razvela se od biznismena Bojana Karića. Tim povodom je popularna pevačica izjavila:


- Razlog našeg razlaza, pa kasnije i razvoda je nameštaljka u kojoj sam ja bila žrtva. Mnogi faktori su vodili ka tome da ne budemo zajedno, neki su to želeli i pošlo im je za rukom.
Jelena je sada u braku sa fudbalerom Dušanom Tošićem sa kojim ima dve kćerke.

- Ona je bila redovni posetilac kozmetičkog salona moje sestre Dragane, kao i Dačinog restorana. Kako me ništa ne bi podsećalo na prošlost, rešila sam da uklonim čak i tetovažu, slovo "D" sa desne ruke, koju sam uradila u doba najveće ljubavi sa njim!


Razvoda je uvek bilo i biće, kažu poznate zvezde braneći se od zlih jezika. Folk-pop pevačica Mira Škorić postala je ikona feministkinja kada je posle razvoda sa hirurgom dr Vasom Jeremićem rekla:


- Bolji je dobar razvod nego loš brak. Žene su drugačije od muškarca i zrelije gledaju na život. Zdravije rezonuju. Muškarci su niža bića, u svakom pogledu. Stojim iza toga da je žena - žena! Na svim poljima života žene su jače i izdržljivije od muškaraca. Oni su slabići!


Kako bilo, pojedini estradni brakovi su pucali kao baloni još u vreme bivše velike Juge, ali se o tome nije pričalo i pisalo da pokojni Josip Broz ne bi rekao: "Boga ti poljubim, nije ovo Holivud, na Goli otok sa njima!" Doduše, nije bilo tada ni glamuroznih venčanja. Najčešći su bili brakovi, pa i razvodi pevačica sa harmonikašima i kompozitorima.

Neke bračne zavrzlame liče na latinoameričke TV sapunice. Pevačica Zorica Brunclik tri puta se udavala i ima četvoro dece. Prvi brak sa basistom Zoranom Tutićem je kratko trajao. Drugi put udala se za harmonikaša i kompozitora Ljubu Kešelja koji se posle razvoda i sudskog spora oko raspodele zajedničke imovine, oženio pevačicom Senom Ordagić. Zorica je utehu potražila u naručju harmonikaša i kompozitora Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je bio u braku sa Vesnom Zmijanac. U to vreme je Vesni napravio hit pesmu "Nevero moja". Kemiš se razveo od Vesne i venčao se sa Zoricom sa kojom i danas živi u srećnom braku. Vesni Zmiji, kako su je tada nazivali obožavaoci, ljubavne rane zalečio je Vlada Jovanović, tadašnji šef marketinga PGP RTB, sa kojim je dobila kćerku Nikoliju. Ali nije imala sreće ni sa njim, kada su se razveli, otišla je u svoju vikendicu na Bukulju i zatarabila srce.

Epidemija i u komšiluku


I hrvatsku estradu su proteklih godina obeležili raspadi brakova. Pevačica Anđa Marić razvela se od slovenačkog umetnika Primoža Dolenčara. Pevačica grupe Kolonija Indira Vladić razvela se od muža Narcisa Mujkića. Razvod hrvatskog fudbalera i sportskog direktora Dinama Zorana Mamića i njegove supruge Vanje posebno je tresao žute stranice.
Pored ovih parova, brak su uz mnogo medijske halabuke okončali i hrvatska urednica i voditeljka Dijana Čuljak i TV producent Vladimir Šelebaj Selijera, njena koleginica Uršula Tolj i njen suprug Svebor Labur, a posebno veliku medijsku pažnju privukao je voditelj Joško Lokas, koji je zbog glumice Nataše Janjić ostavio trudnu suprugu i dvoje dece. Razvela se i glumica Mia Begović od Željka Žnidarića. Rekorderka u kratkoći brakova je hrvatska skijašica Nika Flajs, koja se razvela nakon samo osam meseci braka.

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić udavala se, kažu, tri puta. Nekada je govorila da je srećna u ljubavi, a nesrećna u braku:


- Svima koje sam volela, predavala sam se svim srcem. Novinari su me udavali i razvodili bar sto puta! Ne volim da se vraćam u prošlost, samo guram dalje. Oduvek sam najviše cenila svoju slobodu i pored mene su mogli da budu samo muškarci koji su to poštovali i koji nisu pokušavali da me sputaju... Sad, što su se neki pored mene osećali kao pored generala, njihov je problem.


Pevač Aca Lukas je u trećem braku sa Sonjom Šašić koje je pre toga bila udata s Acinim kolegom Željkom Šašićem. U priči o estradnim brakovima Šaban Šaulić je zanimljiv jer se dva puta ženio - istom ženom Gordanom sa kojom, inače, ima troje dece.


Kantautor zabavne i folk muzike Rade Vučković danas je u petom braku. Jedna od njegovih izabranica bila je pevačica Goca Božinovska sa kojom ima ćerku. Goca je posle smrti muža kik-boksera Zorana Šijana ostala udovica.


Zlata Petrović ima iza sebe dva estradna razvoda. Bila je u braku sa pevačem Hasanom Dudićem i TV voditeljem Zoranom Pejićem Pejom.


- Hasan me je tukao, a Peja za uši vukao - kaže Zlata kada je priupitaju za bivše muževe.


Pevač Miki Jevremović ima dva braka i dva razvoda. Posle 18 godina razveo se od druge supruge Sonje koja je takođe pevala sa njim na turnejama i sa kojom ima sina Stefana i ćerku Jelenu.


Spisak ljubavnih idila i lomova bio bi dugačak kao spisak birtija, kafana i restorana na Ibarskoj magistrali gde su obično počinjale ljubavne storije i često se i završavale uz muziku, pesmu, ciku i vrisku. Sada je drugačije, estradne dame mahom se udaju za sportiste ili biznismene. Mnogi u tome vide fenomen, ali je objašnjenje jednostavno. Harmonikašima i kompozitorima je od lepih mladih pevačica važniji novac da bi preživeli estradni haos. Estradne zvezde i zvezdice sve češće pevaju po diskotekama gde zalaze vrhunski sportisti i biznismeni ili na njihovim zabavama. I njima je novac potreban da snime album ili spot. Holivud je, napokon stigao u Srbiju. Na ludi kamen se staje kao na skijašku stazu, pa šta bude.

U toleranciji je spas


Ima estradnih brakova koji traju decenijama, uprkos izazovima koje donose slava i novac. Brakove su uspeli da sačuvaju Saša Popović i Suzana Jovanović, Keti Selimova i Đorđe Želčeski, Mile Kitić i Marta Savić, Dragana Mirković i Toni Bijelić, Vera i Ratomir Matović, Lepa Brena i Boba Živojinović, Nedeljko i Dušica Bilkić, Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić, Jasna Kočijašević i Dragoslav Mihajlović Kanarinac, Ana Kokić i Nikola Rađen, Usnija Redžepova i Svetomir Šešić...

Goca i Zahar ostali prijatelji


Po dva braka iza sebe imaju Nada Obrić, Zorica Paravinić Stela, Maja Nikolić, Muharem Serbezovski i Snežana Savić. Snežana priča da je još kao studentkinja kao grlom u jagode ušla u prvi brak. U drugom je bila sa rediteljem Dragoslavom Lazićem, sa kojim ima ćerku Anitu, koja se okušala i kao glumica. Pevačica Gordana Lazarević i kompozitor Milutin Popović Zahar odavno su se razveli ali se odlično slažu i sarađuju. Imaju dvoje dece i unučiće.

- Toni je nešto najlepše što mi se desilo - kaže Dragana o svom mužu.
 

Biljana Jevtić smatra da recept za uspešan brak ne postoji:


- Uvek smo se trudili da ne idemo u krajnosti, da ne isterujemo mak na konac, da budemo što tolerantniji i popustljiviji. Oboje znamo da praštamo.


Usnija Redžepova smatra da je bila mudra i pametna kada je dozvolila Svetomiru da brine o njoj:


- Šele me je sačuvao od svih loših strana estrade. Jedine obaveze su mi bile da dobro otpevam i lepo izgledam. Zato tokom karijere uopšte nisam imala loših iskustava. Uvek je sa mnom, nikada nigde nisam išla sama na nastup.


Vera Matović je godinama u idiličnom braku sa kompozitorom i harmonikašem Ratomirom Raletom Matovićem.


- Nemam nikakve zamerke. Eto, već godinama mi je harmonično uz harmonikaša! - kaže Vera.

Ne sipajte so na rane


Goca Tržan i Ivan Marinković su se sporazumno razveli. Ivan je napustio njihov zajednički stan i vratio se da živi kod majke. Goca je tih dan medijima poslala saopštenje u kome je apelovala: "Istina je da smo Ivan i ja ušli u tunel. Istina je da smo oboje, zajedno sa našom ćerkom, u veoma teškoj situaciji. Zato vas molim da nas pustite da u miru poližemo svoje rane i da po mogućnosti ne dosipate so na iste".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.11.2011. 11:53
pomodarstvo zacinjeno parama i belim.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online