Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.09.2013.
08:00
Vestionline A

Obične stvari koje neobično mnogo pale

Zgodan muškarac ili žena teško da će proći nezapaženo. Ali šta je sa ostalima? Da li su oni neprimetni?Naravno da nisu, a često zbog nekih svojih "normalnosti" privuku više pažnje i zaintrigiraju suprotni pol od onih "k'o sa slike".

Nismo ni svesni koliko je "obično" zanimljivo
 

Strani naglasak - Čak i kada pitaju najobičnije pitanje "Gde je autobusna stanica?" stranci mogu zvučati neverovatno seksi. A kada flertuju s vama, to zvuči neodoljivo.

Samouverenost - Samouverenost je hipnotička. Čak i kada neko nije toliko fizički privlačan, poveća doza samouverenosti ga automatski čini atraktivnim.

Talent i hobiji - Možda vas neka osoba ne privuče na prvu loptu, ali kada shvatite da je pravi talent za nešto upravo vam to privuče pažnju. Talenat je možda čak i najveći afrodizijak, zato ga svakako trebate koristiti.

Kulinarske veštine - Ko god da je rekao kako "put do muškarčevog srca vodi preko njegovog stomaka" bio je delimično u pravu. Naime, to isto važi i za žene.

Ljudi koji izgledaju pametno - Čak ni ne morate biti vanserijski pametni, dovoljno je da samo tako izgledate i da privučete pažnju.

Vožnja - Pomalo neobjašnjivo, ali skoro svako ima taj mali fetiš da oseti leptiriće za onom osobom za volanom. Jednostavno postoji nešto što osobu za volanom čini moćnom, a moć je itekako seksi.


Odlučnost - Odlučnost da se stvari preuzmu u svoje ruke, donesu odluke i preuzme kontrola je arodizijak. "Idemo ovde na piće", "Uzećemo ovaj taksi"... male odluke koje pale.

Ples - Neko ko pleše bez ograničenja, straha kako izgleda i uz to se dobro zabavlja, uvek je atraktivan. A ples u paru? Totalni afrodizijak.

Doteranost - Nekoga možete viđati svaki dan, ali u trenutku kada tu osobu ugledate doteranu, u odelu ili elegantnoj haljini, razvijaju se neki sasvim drugačiji osećaji. Kada malo bolje razmislite, postoji savršeno dobar razlog zašto u brojnim filmovima postoji ta scena kada je on prvi put vidi sređenu i "odlepi", ili shvati da je "dlepio" za njom.

Osmeh - Osmeh je izraz lica koji su ljudska bića usavršila kako bi jasno dala do znanja da se jedno drugome sviđaju. A upravo to pali, svaki put. Kada neko "ulovi" vaš pogled s druge strane prostorije, zadrži ga i na kraju vam se nasmeši, sve je jasno.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online