Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 12.11.2017.
02:30
Vestionline A

Kad bi muškarci radili ovih 12 stvari, žene bi ih želele stalno?

Kada bi se držali nekih stvari, muškarcima bi život bio bajka - žene bi gotovo uvek bile raspoložene za seks - barem tako tvrdi Holi Riordan.

pixabay.com

Budite džentlmen. Žene vole kada ih partner, bez obzira koliko dugo su u vezi, tretira s poštovanjem, da je pažljiv i pristojan

Nabrojala je kojih 12 stvari bi muškarci trebali raditi da bi partnerice želele da budu intimne sa njima:

1. Flertujte s njom pomalo tokom celog dana, umesto da skačete na nju kada vam seksualni nagon proradi. Tretirajte je posebno celi dan, počevši od nestašne jutarnje poruke. Izgradite seksualnu napetost.

2. Angažujte se oko predigre. Umesto da je odmah hvatate za intimne delove, poljubite je nežno u usta pa je nastavite ljubiti dugo i senzualno. Videćete kako će postati zainteresirana za seks.

3. Govorite joj slatke stvari. Umesto da joj stimulišete telo, stimulišite njen um. Ispričajte joj, recimo, priču o tome kako ste se prvi put sreli - sa svoje tačke gledišta. Otkrijte joj što ste pomislili kada ste joj prvi put videli lice. Pokažite joj da možete biti i vrlo slatki govornik.

4. Stavite svoj najbolji parfem. Ženama treba više od dobrog pogleda da bi se zagrijale pa se koncentrišite na miris. Operite kosu novim šamponom pa se poprskajte parfemom koji znate da voli.

5. Budite romantični. Kupite joj bombonijeru, pospite laticama ruža krevet, ostavite joj male ljubavne poruke... Slobodno kopirajte scene koje ste videli u romantičnim komedijama. Biće joj drago i misliće kako je to jako slatko.

6. Zavodite je kao prvog dana. Ne dopustite da strast među vama izbledi.

7. Dirajte prava mesta. Njen vrat, ramena, grudi... Ne zaboravite koje su joj erogene zone, jer svaka je važna.

8. Angažujte se oko nekih poslova. Iznesite smeće, operite posuđe. Iznenadite je tako da kada dođe kući - jednostavno bude srećna, a tako će biti i raspoloženija za intimne trenutke.

9. Neka se oseća lepo. Neka se uvek oseća posebno, kao da je najljepša i najseksipilnija žena na svetu. Nije dobro dopustiti da stvori dojam kako spavate s njom samo zato što je tamo i samo zato što vam je partnerka.

10. Izmasirajte je ponekad. Ako je pod stresom od svakodnevnih briga, teško će biti raspoložena za seks. Zato, izmasirajte je mirisnim uljem lagano i nežno, i gledajte kako se opušta.

11. Potrudite se malo više. Nosite čistu odeću. Nosite bokserice dobro skrojene, ne bilo kakve - tek toliko da imate nešto na sebi. Ako se žena potrudi da izgleda dobro, zašto ne bi i vi.

12. Budite džentlmen. Žene vole kada ih partner, bez obzira koliko dugo su u vezi, tretira s poštovanjem, da je pažljiv i pristojan.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online