Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.07.2013.
08:00
portaloko.hr A

Najbolje seks poze s malim penisom

Veličina penisa bitnija je muškarcima nego ženama. Međutim, ni žene nisu slepe pa vrlo jasno znaju da procene o kakvom se “kalibru” radi. I dok se jedne sreću sa bogato nagrađenim muškarcima, druge imaju posla sa pripadnicima jačeg pola koje priroda baš i nije obdarila. To ne mora da bude nikakav problem ukoliko je muškarac samouveren, spretan i ukoliko parovi praktikuju seks poze koje najbolje stimulišu ženske intimne zone.

Mali penis? Pa šta! "Oni" mogu da dozvole sebi jake i snažne pokrete bez straha da će povrediti partnerku ili joj uzrokovati bol
 

Žena gore

Kada je žena gore, penetracija je posebno duboka, što u slučaju da njen partner ima jako velik penis može biti i bolno ili neprijatno. To posebno važi kada žena zajaše svog partnera tako da mu se okrene leđima. Baš zato je ta tehnika kao stvorena za mali penis, a osim toga ženi omogućava lakše pokrete koji stimulišu klitoris.

Doggy style

Iako je ta poza primerena i za obdarene muškarce, odlična je i za one s malim penisom, jer svaka penetracija odpozadi stvara osećaj da je penis mnogo veći nego što jeste. Kako ovaj položaj onemogućava ljubljenje i gledanje u oči, muškarac mora intimnost da nadoknadi na drugi način, mazeći ženine bokove, držeći je za struk ili izvođenjem cele “predstave” ispred ogledala...

Misionarska poza

Misionarski položaj je pogodan za penise svih veličina, ali muškarci s malim penisom mogu priuštiti sebi dodatnu poslasticu. Mogu da penetriraju "duboko" i da dozvole sebi jake i snažne pokrete bez straha da će povrediti partnerku ili joj uzrokovati bol. Problem kod velikih penisa je u tome što je jaka i duboka penetracija uglavnom bolna za žene.

Poza 69

Mali penis ima veliku prednost kod poze 69. Naime, neobdareni muškarci mogu bezbrižno da uživaju u ovom položaju, jer ne moraju da misle hoće li svojim pokretima prouzrokovati neprijatnosti kod partnerke. Samim tim imate mnogo veću slobodu tokom seksi egzibicija.

Analni seks

Analni seks je već u samom početku za ženu bolan ukoliko se partneri temeljno ne pripreme. To znači da je, pre penetracije, potrebno dobro zagrejati i rastegnuti mišiće anusa te se naoružati sa dosta lubrikanta (ublažava neprijatan osećaj, ako je penis jako velik). Zato je analni seks s malim penisom jednostavniji jer muškarac ne mora da brine da će partnerki naneti bol.

POVEZANE VESTI

PRVA POMOĆ Poze za svaki cilj
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online