Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 10.06.2013.
12:10
vijesti.me A

Sprečite muškarca da vas prevari

Muškarci su rođeni da švrljaju i retko koji uspe da se odupre čarima "druge žene" (o nevernim ženama ćemo drugom prilikom). Međutim, zaljube se i oni, čak i vole. Doduše, nikada ne ostanu imuni na lepu zadnjicu i bujne grudi koje ugledaju na ulici. To ne treba da vas brine, oni gledaju pa gledaju. Problem je kada požele da to i "pipnu" - malo njih uspe da odoli tome. Učinite da mu preljuba ne padne na pamet. Sad mi nastupamo - ne preporučujemo lance i okove kao meru sigurnosti, već mudru žensku taktiku.

Nikada ne ostanu imuni na lepu zadnjicu i bujne grudi koje ugledaju na ulici: Mudrom ženskom taktikom učinite da ih ne dodirne
 

Svaki dan ulažite trud u vezu

Najbolja preporuka za kvalitet veze ili braka je da svaki dan posmatrate kao poslednji koji provodite sa partnerom. Reorganizujte odnos u smeru kao da vaša veza može da se završi svakog trenutka. Voljenom treba svakog dana da pokažete koliko ga volite i koliko vam je stalo. Kompliment, kratka poruka, romantična večera biće dovoljni da se oseti posebnim, poželjnim....i da vaša veza bude jaka.

Muškarci su predstavljeni kao robovi svog libida, ali istina je da oni ulaze u aferu iz želje da sa nekom osobom budu intimni i to ne samo fizički. Ali treba znati da se muškarac otvara emotivno tek kada ostvari fizičku vezu.

Pričajte sa njim

Devojke pričaju o svemu i svačemu sa prijateljicama, ali muškarci vrlo retko razgovaraju o osećanjima sa drugovima. Ako osetite da partner želi nešto da vam saopšti, pažljivo ga slušajte, pamtite šta je rekao i shvatite ga krajnje ozbiljno.

Faktor prijateljstva

Žena može da spreči prevaru tako što će insistirati da se on češće druži sa svojim prijateljima, drugovima iz srednje škole, kolegama. Muškarac će tako osećati jaku povezanost i značaj svog postojanja u nekom društvu i neće ga tražiti u nekoj beskorisnoj vezi.

Rastite zajedno (odnosi se na parove koji su zajedno od srednjoškolskih dana)

Neke stvari su neprocenjive (čak i njima)

Kada počnete da se zabavljate sa 20 godina, morate da se razvijate i pratite jedno drugo, bukvalno da rastete zajedno. Sve što vam treba su zajednički ciljevi i uspećete.

Manje priče, više akcije

Žene obično razgovorom žele da rešavaju stvari. To je, naravno, dobro, ali muškarci više vole akciju. Dakle, izbegavajte duge, suvišne priče, analize i uradite nešto korisno i konstruktivno za oboje. I tako ćete mu pokazati da ste prava dama. Umesto da pričate o tome kako ste se vas dvoje udaljili, upišite se zajedno na časove nečega. To će vas zbližiti.

Čežnja

Žene vole dragocene i retke stvari. To im daje utisak da je život vredan. A da bi partner video vas kao važnu stvar u svom životu, potrebno je da čezne za vama. Volontirajte, nađite neki hobi, šetajte. Neka vaš partner bude sam sebi društvo nekoliko dana u nedelji. Uvideće koliko mu nedostajete. Ceniće svaki trenutak koji provedete zajedno.

Poverenje

Ako ima poverenja u vas, imaćete ga zauvek za sebe. To znači da nećete ismevati njegove mane, bićete mu bezrezervna podrška, a trenutke slabosti nikada nećete koristiti kao argumente u svađama i razmiricama.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 24.06.2013. 12:15
Dok kuja ne podigne rap,kerovi ne trče za njom....eto toliko od mene.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online