Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.01.2017.
02:00
B. Đokić - Vesti A

Žene u svetu kriminala (9): Cica ubica tamani ljubavnike

Jasmina Cvetković (39) poznata je i kao Cica ubica. Njena biografija više odgovara nekom plaćenom ubici mafije, nego ženi. Osuđena je za dva ubistva, među kojima i likvidaciju svog dečka, žestokog momka sa beogradskog asfalta.

pixabay.com
Uvek je imala izgovor za svako učinjeno delo   (Foto: Ilustracija)

Cica ubica je prvo 2000. godine ubila Aleksandra Paunovića (22), poznatog po nadimku Mali Paun, a još poznatijeg što je sa 14 godina ubio vođu zvezdarskog kriminalnog klana i jednog od vodećih narko-dilera Dejana Marjanovića Šabana (23).

Tvrdila je kako je Paunovića ubila u samoodbrani jer je bila žrtva nasilja.

Za ovu likvidaciju odrobijala je šest godina. Posle puštanja na slobodu nije imala većih problema sa zakonom gotovo sedam godina.

Međutim, imala je problema s novim dečkom. Ona je 2014. godine uhapšena jer je ubila novog momka Milana Tomovića (38). Njega je izbola nožem.

wikipedia.org

Žene u svetu kriminala :

1. Mafija na štiklama

2.  Od narkodilera do trovačica

3. Ucena snimkom seksaŽene u svetu kriminala

4. Neuhvatljiva dilerka

5. Ženski Pink Panter

6. Surove uterivačice dugova

                                                                                7. Madam Željka i jahting                                                                                             prostitucija

                                                                                8. Pripremala napad na Beka

- Nije mi bila namera da ga ubijem. Našli smo se tog dana i krenuli u goste kod prijatelja. Milan mi je uporno tražio novac kako bi kupio heroin. Nisam htela da popustim jer sam sakupljala pare za veštačku oplodnju. Hteli smo da imamo dete i sutradan je trebalo da odem na prvi pregled - ispričala je Jasmina policajcima.

Prema njenim rečima, čim su ušli u stan kod prijatelja, Tomović je počeo da je udara.
- Gađao me je stolicom. Držao je nož i pretio mi. Odgurnula sam ga i nož mu je ispao. Uzela sam ga i krenula njime da mašem. Branila sam se i vrištala. Ne znam ni sama kako sam ga ubola. Videla sam krv i istrčala iz stana - rekla je ona.

Za ovo ubistvo osuđena je na 13 godina robije.

Sutra - Žene u svetu kriminala (10): Zločin zbog 597 dinara
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online