Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 25.01.2013.
12:03
B. Đokić, V. Tasić - Vesti A

Prostitucija na estradi (1): Prodaju se i žene i muškarci!

Godinama se u javnosti govori o elitnoj prostituciji u Srbiji, u koju su uključene pevačice, starlete, manekenke, voditeljke i glumice. Na estradi ovo nije nikakva tajna i tačno se zna ko, šta i za koliko novca radi, kome je pevanje samo paravan i način da podigne sebi cenu na tržištu najstarijeg zanata. Još se prepričavaju reči jedne poznate voditeljke koja je svojevremeno rekla: "Kad mi se hoće - hoće, kad mi se neće - 500 evra". Kako su reporteri "Vesti" saznali istražujući ovu temu i razgovarajući sa policajcima ova pojava je veoma raširena.

Izvori "Vesti" u policiji kažu da su prisluškujući kriminalce nailazili na poznate dame koje se bave najstarijim zanatom
 

- Radeći na slučajevima suzbijanja prostitucije naišli smo na dosta u javnosti relativno poznatih osoba koje se bave ovim poslom ili koriste usluge prostitutki, ali o imenima ne možemo da govorimo. Obično se dešava da menadžeri pevačica u usponu dođu u neki lokal i posreduju u prostituciji, odnosno nude usluge svoje "štićenice" prijateljima ili poznanicima za po nekoliko stotina evra - kažu sagovornici "Vesti" iz beogradske policije.


Tako jedna od poznatijih starleta koja je već duže vreme prisutna na estradi, inače poznata po provokativnim fotografijama i oštrom jeziku, svoje seksualne usluge isključivo preko poznanika i preporuke naplaćuje od 300 do 500 evra.
 

Kriminalci vole pevačice

Većina estradnih "umetnica" koje se bave prostitucijom, ulaze u veze sa kriminalcima, koji imaju najviše novca i vole da ga troše na ovu zabavu. Ono što ne znaju, jeste da je dobar deo tih kriminalaca pod "merama" zbog svojih aktivnosti sa druge strane zakona.
- Tako je poznata pevačica i igračica bila u vezi sa jednim od najpoznatijih srpskih kriminalaca. Kada je zatrudnela sa njim, pozvala ga je jednom prilikom i pitala šta da rade. On joj je "šmekerski" odbrusio... "to je tvoj problem, ti ga reši", posle čega je abortirala - saznaju reporteri "Vesti" u policiji.

- Ona je je, kao i većina osoba sa estrade koje se bave ovim poslom, u šemi sa kriminalcima, pošto oni najviše i troše novac na ovakvu zabavu. Sa jednim osrednjim kriminalcem bila je u vezi, koga smo u to vreme prisluškivali zbog raznih krivičnih dela. On se hvalio prijateljima kako je u šemi sa ovom starletom, a kada mu nisu poverovali, pozvao je telefonom. Rekao joj je da želi uskoro da se vide, da mu nedostaje, a onda su detaljno počeli da opisuje šta su sve radili i šta bi voleli da rade u seksu kad se vide. To su sve slušali njegovi prijatelji - otkriva izvor "Vesti".


Tokom višedecenijeske estradne karijere Dragan Pantić Smederevac se naslušao svega i svačega, a kako kaže, to nije ništa novo.


- U borbi za popularnošću i boljim životom, na estradi se sredstva ne biraju. Prostitucije ima koliko hoćeš! Kreveti su uvek bili oprobano mesto na kojem se može obezbediti prosperitet. Nije to nikakav novi izum - bilo je toga i ranije. Samo, nisu žene na estradi jedine koje su spremne na sve. Ima na estradi i muškaraca koji se bave prostitucijom. Ne samo da lako ležu sa ženama koje im mogu pomoći u karijeri ili platiti, već im nije problem da legnu ni sa muškarcima - kaže Smederevac, dok Vanesa Šokčić ističe da prostitucije ima i u drugim profesijama.


- Kao i u svim ostalim profesijama, tako i na estradi ima onih koji se bave tom rabotom. Da li je to nelegalna ili legalna prostitucija, elitna ili manje glamurozna, nije ni važno, svi znaju o čemu se radi. To je pitanje morala, a ima osoba koje su spremne na mnogo toga zarad para, ploče, neke koristi. Toga je bilo i ranije, samo su se "baje" obično nazivale "sponzorima projekta". Meni tako nešto nikada nije nuđeno, jer zna se dok maca ne mrdne guzom i ne digne rep, mačori ne naskaču na nju - kaže Vanesa.
 

Ne pričam o nečemu što ne znam

- Nisam imala takvih iskustava, nisam se susretala sa tim, a ni meni nije bila ponuđena nekakva nepristojna ponuda, sa ekstra profitom. Ne bih da pričam o nečemu što ne znam. Sa kolegama sam u super odnosima i nikada nismo pričali da je iko od njih imao slična iskustvo ili je prisustvovao tome - kaže pevačica Nataša Đorđević.

Sutra - Prostitucija na estradi (2): Vreli vikend u Budimpešti

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online