Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.01.2017.
19:56
Vestionline A

Nastavnik mamio dečake, napijao ih i drogirao, pa silovao sa partnerom

Arik Bebit (40) bio je omiljeni nastavnik, mnogima mentor, pa čak i očinska figura: ali ispostavilo se da je bio zločinac koji je itekako iskoristio svoj položaj ne samo da zadobije poverenje učenika, nego i da ih iskoristi na najužasnije načine.

youtube.com/WCCO - CBS Minnesota
Nastavnik iz pakla: Arik Bebit

Policija Minesote objavila je nova dokumenta koja optužuju Bebita i njegovog supruga Metjua Deja (36) da su seksualno zlostavljali najmanje osam maloletnih dečaka tokom nekoliko godina.

Međutim, zločinački gej par, koji je živeo u Saut Sent Polu, nije doživeo da sedne na optuženičku klupu. U avgustu 2016, ubrzo pošto su otkrili da su pod istragom, pronađeni su mrtvi na jednom ostrvu u državi Vašington.

Sad, četiri meseca kasnije, policija je objavila detalje istrage na 134 stranice sa svim optužbama. Ispostavilo se da su dvojica zlikovaca dečake zlostavljali u svojoj kući, ali i u Bebitovoj porodičnoj vikendici, udaljenoj oko 240 kilometara, u hotelima u Mineapolisu i na farmi Dejovih roditelja u blizini Hejstingsa.

Klupko je počelo da se raspliće kad je polovinom avgusta jedan 16-godišnji dečak s roditeljima prijavio policiji zlostavljanje, a uskoro su se javila još dvojica s istim pričama: nastavnik kog su voleli i njegov partner davali su im da piju alkohol i puše marihuanu, a onda su ih seksualno zlostavljali. Svi dečaci su rekli da misle da im je nešto stavljeno u piće jer su se osećali potpuno nemoćno, kao i da su osećali da ih prisiljavaju na seks ili su bili previše ošamućeni da bi uopšte mogli da pristanu ili da odbiju.

Bebit je ionako osetljive tinejdžere lovio u osetljivim periodima: s jednim se zbižio dok ga je tešio kad su mu se roditelji razvodili, drugom je prišao kad je saznao da dečak želi da promeni pol. Kupovao im je poklone i izvodio ih na večere i izlete, što nikom nije čudno jer bi se odmah sprijateljio s roditeljima svoje žrtve, pa su i oni imali puno poverenje u njega.

Prvi tinejdžer ispričao je da je pošao s Bebitom i Dejom na koncert, ali su ga odveli u hotel, gde su ga napali i silovali. Dečak je policajcima rekao da nije hteo seks s njima, ali da nije znao kako da im kaže ne. Posle nekoliko nedelja, poveli su njega i njegovog najboljeg druga u vikendicu na izlet, a oba dečaka ispričala su da su ih toliko napili da su se onesvestili. Tako su ih drogirali i silovali još nekoliko puta pre nego što se dečak slomio i priznao roditeljima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online