Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 19.12.2016.
23:55
Srna, Vestionline A

Dobro je, neće biti rata između Turske i Rusije

Izgleda da, na sreću, stravični incident u Ankari neće imati posledice kakve su usledile prošlog novembra po obaranju ruskog Su-24 od strane turskih vojnih aviona, a da se neće obradovati ni oni koji su priželjkivali ozbiljniju eskalaciju sukoba - turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu rekao je da je prevladao zdrav razum i u Rusiji i u Turskoj posle ubistva ruskog ambasadora u Ankari, kao i da će dve zemlje sve zajedno istražiti.

Reuters
Zadovoljan zbog smirivanja situacije posle teškog međunarodnog incidenta: Mevlut Čavušoglu

Čavušoglu je to rekao u Moskvi, gde treba da se sastane sa ruskim i iranskim kolegama u vezi sa situacijom u Siriji. On je dodao i da je ubijeni ambasador u Ankari Andrej Karlov bio veliki čovek i veliki diplomata.

U međuvremenu, Fetulah Gulen, sveštenik koga Ankara krivi za pokušaj vojnog udara u julu ove godine, osudio je ubistvo ruskog ambasadora.

Njegov savetnik za medije Alp Aslandogan rekao je da pokret Gulena nema nikakve veze sa ubistvom Karlova u Ankari.

Optužbe turskog zvaničnika bezbednosti da "postoje snažne indicije" da je napadač koji je ubio Karlova povezan sa Gulenovom mrežom su "smešne" i njihov cilj je da pokriju bezbednosne propuste, rekao je Aslandogan.

POVEZANE VESTI

Utorak 20.12.2016. 00:39
Cemu tolike tenzije i misteriozni komentari koji svakako nemaju nikakvu podlogu sto se tice Rusije i Turske. Postoje sudovi na najvisem nivou koji ce da rese takve i slicne slucjeve. Pre svega treba znati da Turska i Rusija saradjuju u svakom pogledu osim , vojnog partnerstva. Utrka u naoruzavanju je sasvim normalna stvar ali, ne znaci da ce doci do iskalacije dveju zemalja i od jednom unistiti sve ono cime su se dve Zemlje obavezale ekonomski dugi niz godina .
Utorak 20.12.2016. 02:42
Mora da je ambasador mnogo mnogo zasmetao Putinu !!!
Utorak 20.12.2016. 08:06
NORMALNO da nece !!!KURD u turskoj policiji !!! ??? Ni pod razno , a kamoli pod ostalo . Ime mu je CISTO tursko , iz grada SEKE , provincija Ajdin gde Kurda nema ni u PROMILAMA . Medju Kurdima NEMA islamista , oni se upravo protiv njih bore . U dva kvarta Alepa zive iskljucivo Kurdi koji su od islamista (dok su bili u Alepu) trpeli i dozivljavali najveca i nevidjena ZVERSTVA . Zatim , islamisti se najvise plase tj. bukvalno strepe i paranoicno boje Kurda sastavljeno samo od zena . "POLICAJAC" je produkt projekcije Erdogan&Putin i njihovog mracnog uma - isto kao i sa "teledirigovanom" 7-mo godisnjom devojcicom u policijskoj stanici . Sada bi Erdogan morao da se zamisli, i da razmisli koliko je za ovo kriva i njegova neo-osmanlijska politika prema Kurdima , Iraku , Siriji ... (Da ne pominjem , otkad je postao Putinov tovaris , "tajno" KOKETIRANJE sa ISIS-om)&(osnovu ISIS-a cine 95% ruski drzavljani/Ceceni , Dagestanci , Baskiri , Altajci , Cerkezi ..../ kojima ni dlaka sa glave NE FALI . ZASTO ??? - strada SAMO oponent Asadu)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online