Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 09.11.2016.
21:08
zena.blic.rs A

O ovome bruji internet: Ostvarilo se proročanstvo Tarabića - Na presto sveta dolazi riđi čovek?!

Brzinom munje prenela se vest da je Donald Tramp novi predsednik Amerike! A još brže stiže vest da su Tarabići to odavno predvideli.

Reuters
Da li je on taj dobrodušni riđi čovek? Donald Tramp

Naime, proročanstvo Mitra Tarabića ponovo je glavna tema domaćih medija, nakon što se neko dosetio da u jednom njegovom delu, između ostalog, stoji sledeća rečenica:

"Poslje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čoek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću. On će biti duga vijeka i vladaće sve do smrti svoje od Boga date..."

U proročanstvu još piše:

"Za vrijeme njegovo ni poslje njega ratova više nikad biti neće, ali će tamo u ko zna kojem vremenu i vijeku za ljude, zbog njiovijeh gluposti, nastupiti veliko zlo i omraza ljudska."

Društvene mreže sada su prepune odlomaka ovog proročanstva i svi su ubeđeni da se radi upravo o Donaldu Trampu. Da li je Donald zaista plemenit i dobrodušan, ostaje da se vidi.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.11.2016. 23:16
Tramp nije novi vođa sveta,po proročanstvu Tarabića, jer amerika propada po sili Boga,mnogo je krvi ljudske prolila po svetu,i ona će biti uništena, kao 7. divlja zver označena u Bibliji otkrivenje 17:9,10. Novi Kralj i vođa sveta je 8.Kralj Otkrivenje 17:11 to je Putin i Rusija -Kina -Indija.Donal Tramp je Republikanac i mislim da je dobar čovek. narod Amerike je konačno odbacijo Demone Amerike koji su sijali zlo i silu po celom svetu koji su uništavali pravedan i pošten narod,pljačkali ga ubijali unazađivali, a sebe bogatili,svi u Srbiji koji primaju godinama krvavi novac,satanskih naredbodavaca približava im se kraj.Hrvatska Albanija i Kosovo si izgubili trajno svoga zaštitnika.Sada im dolazi novi 8,Kralj koga oni ne poznaju,Hrvati sve što su okupirali i uništili u Srbskoj Krajini će morati da plate,đabe im cepanje Tužbi u Strazburu.
Četvrtak 10.11.2016. 23:18
Ovako ide vic: Umro Obama naprasno i posto je Nobelovac ode direkno u Raj. I kao takav se kvalifikuje da kroz 10godina ima pravo da se vrati na zemlju na ne toliko dana gde on hoce. Kad prodje 10godina on pita Boga za dozvolu i ovaj ga po njegovoj zelji spusti na Menheten da obidje crnce i vidi kako žive Ode on u prvi bar , naruči pivo i pita kelnera kako im je sada i koje probleme imaju? Kelnera kaze : kakvi bre problemi , ovde je blagostanje sve imamo uzivamo u sreci i zabavi. On se iznenadi i upita : a Sirija, Ukrajina , libija? Ma idi bre gde ti živiš čoveče ? Toje sve sada naše i mi smo svi prijatelji i ko jedna drzava. On se prijatno iznenadi i sv srecan pita koliko treba da plati A kelner mu kaze 3 Rublje molim vas !
Sreda 09.11.2016. 21:55
da, interner i ceo svet stalno "bruji" zbog tarabića i babe vange. prvo što je uradio trump je da se zahbali tarabićima na podršci...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online