Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 11.04.2015.
19:22
b92.net A

Ovo je dama zadužena za sjaj "kalašnjikova"

Kompanija "Kalašnjikov" izgubila je svog oca Mihaila Kalašnjikova pre dve godine, dugo je posrtala, a onda joj je sjaj vratila Tina Kandelaki.

Instagram/tina_kandelaki
Uspela da od "kalašnjikova" napravo "oružje mira": Tina Kandelaki

Poznato TV lice, aktivan korisnik društvenih mreža sa više miliona "pratilaca" i stručnjak za marketing, Kandelaki (39) dobila je priliku da napravi novu strategiju za proizvođača najpoznatije puške na svetu i od "oružja za teroriste", čuveni AK-47 je "presvukla" u "oružje mira".

Kompanija uspešne žene rođene u Gruziji "Apostol" osmislila je novi logo, novi slogan i potpuno novi marketinški smer u kome bi kompanija trebalo da se kreće.

- Kalašnjikov proizvodi oružje kako bi se očuvao mir širom sveta, kako bi regioni, zemlje i nacije mogle da očuvaju svoj suverenitet, svoje pravo na mirno postojanje, svoje pravo da sami biraju svoju sudbinu - saopštila je kompanija u decembru.

Zapadni mediji su odmah usmerili pažnju ka "Kalašnjikovu", a zatim je mnogima i Kandelaki zapala za oko.

Tako je nedavno časopis "Maksim" objavio tekst o njoj u kome otkriva detalje iz njenog privatnog života i podvlači da "ima tešku ruku, da nema skupoceni manikir pa zna da povuče oroz", kao i da glasno podržava Vladimira Putina i "majčicu Rusiju".

- Kandelaki zna i kako na pravi način da spinuje svoj brend, ali i brend svoje zemlje - navodi se u tekstu.

Citira se i njen post na Instagramu, na kome je uz fotografiju Bredlija Kupera iz filma "Američki snajper" navela da je to "dobro parče propagande".

- Bilo bi dobro kada bi i ruske filmadžije prihvatili takav mentalitet i bez ironije prikazali borbu između dobrih i loših momaka - navela je ona.

U razgovoru za "Maksim" dodala je da je to "stara priča za svakog Amerikanca".

- Kada negde postoji nepravda, američki vojnik ode i zaštiti slabe i nezaštićene. Sada je trenutak u kome mi moramo da viknemo celom svetu da smo spremni da sa svojim brendom zaštitimo svoje, ali i da drugima pružimo mogućnost da zaštite zajedničke vrednosti - kaže ona.

Kako je pisao "Gardijan", u "Kalašnjikovu" su usluge kompanije koju vodi Kandelaki platili četvrt miliona dolara, a sada se nadaju da će u narednim godinama brend vratiti stari sjaj i "postati poznat kao Epl".

POVEZANE VESTI

Subota 11.04.2015. 20:08
Podržava Putina i majčicu Rusiju, i nije gadljiva na američke dolare. Zašto je nisu platili u rubljama kada je toliki patriota?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online