Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 12.09.2014.
17:04
dnevno.rs A

Britanske džihadistkinje otimaju žene i vode u bordele

Oko 3.000 žena iz Iraka primorane su da pružaju seksualne usluge u bordelima koje vode džihidistkinje iz Britanije.

Oko 3.000 žena iz Iraka primorane su da pružaju seksualne usluge u bordelima koje vode džihidistkinje iz Britanije (Foto: Ilustracija)
 

Devojke i žene iz Iraka zarobljene su od strane plemena Jazidi, dok Islamske države nastavljaju svoju vladavinu terora širom regiona, prenosi Dejli mejl.


Brigada Al-Kansa, koju čine samo žene, terorišu druge žene koje se ne ponašaju u skladu sa šerijatskim zakonom, a otvorile su i bordele za pružanje usluga vojnicima.


Al-Kansa koristi varvarske interpretacije islamske vere kako bi opravdale svoja ponašanja.


– Veruju da militansti mogu da iskoriste ove žene kako žele, jer su nemuslimanke – rekao je izvor za Miror.


Al-Kansa je militantna grupa sastavljena samo od žena koja deluje u sirijskom gradu Raka, a glavna ličnost je Aksa Mahmud, 20, iz Glazgova, koja je iz zemlje pobegla prošle godine.


Identifikovane su još tri Britanke koju su se pridružile radikalnoj grupi, a oko 60 žena iz Britanije je pobeglo u Siriju i pridružilo se džihadu. Većina tih žena ima između 18 i 24 godine.


Veruje se da su dvojica muškaraca koje su džihadisti zarobili, pogubljeni u pustinji u blizini grada Raka, zbog čega su ove žene mogle da znaju i ko ih je ubio. Takođe se veruje i da se one kreću u istim krugovima kao i ubice Britanaca.


I dalje je nepoznat identitet dželata Islamske države, koji je poznat kao "džihadista Džon", nakon što su prošle nedelje odbačene sumnje da je u pitanju bivši reper iz Londona.


Mediji su preneli i kako raste broj mladih žena koje su napustile svoje porodice u Engleskoj da bi se pridružile džihadistima u Siriji.


Među njima su i bliznakinje Salma i Zahra Halane (16), kao i majka Kadija Dare (22), koja je udata za džihadistu u Švedskoj.


Među njima je i Sali Džons (45) iz Kenta, koja je na internetu napisala da želi da poseče Hrišćane "tupim nožem".

POVEZANE VESTI

Petak 12.09.2014. 17:42
Englezi vole zeleno crnu boju. Koljaci na delu. Ajkde Skoti odvajajte se na vreme.
Petak 12.09.2014. 19:47
Znaci demokratske Britanske vlasti sve ovo znaju i dopustaju. I treba da se raspadnete na komade.
Petak 12.09.2014. 21:30
Nista nije slucajno. U Britaniji su belci, pa jos uz to hriscani najobespravljenija kategorija. Skorasnji primer: U Milton Kinsu (Milton Keyns), u trznom centru, pokusala je crnkinja da otme torbu starijoj beloj gospodji. Zena se opirala i nastala je guzva. Dosla je policija. I cim su policajci dosli, crnkinja je pocela da se zali kako je ta starija gospodja vredjala po rasnoj osnovi. I policajci krenuli da hapse staru gospodju. Srecom (po nju), sve se desilo u pretezno belom kraju, gde je bilo dovoljno ljudi da posvedoci sta se zaista dogodilo. Bez toga, gospodja bi zaglavila par meseci u zatvor. U nekom juznom kraju Londona, ne bi bila te srece.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online