Petak 31. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 16.07.2013.
10:56
trojka.rs A

Britanski poslanici - “kraljevi kokaina“!?

Britanski poslanici drogiraju se kokainom, otkrio je tabloid Sun. Tragovi te droge nađeni su u toaletima širom Vestminsterske palate, u kojoj se nalaze oba doma Parlamenta. A da sve bude vrhunski - Britanci bi uskoro trebalo da renoviraju dva toaleta u Parlamentu, i to za fantastičnih 100.000 funti! Pa kad se "rade", nek se "rade" sa stilom i ekskluzivno!

Britanski parlament: Poslanici malo rade, malo skoknu do WC-a... i to ne da bi obavljali tamo neke fiziološke funkcije
 


Novinari britanskog lista dobili su dojavu od neimenovanog izvora iz Donjeg doma Parlamenta da se poslanici redovno drogiraju. Oni su rešili da to provere, pa su pronašli ostatke kokaina u ukupno devet toaleta.


Prvo su tragovi droge pronađeni u WC-u u baru parlamenta koji koriste turisti koji svakodnevno posećuju Vestminstersku palatu. Međutim, daljom istragom ispostavilo se da je kokain korišćen čak i u toaletima u kojima je zabranjen pristup posetiocima.


Za detektovanje kokaina novinari su koristili briseve kakve koriste policija i carina. Taj test ima hemijski indikator za drogu, pa se nakon trljanja određene površine pojavljuje plava boja ukoliko je pozitivan. Pregledali su površine pogodne za drogiranje u toaletima, poput daski WC šolja i mašine za sušenje ruku.
 

100.000 funti za renoviranje toaleta

* Srpska posla u WC-u britanskog parlamenta

Ispostavilo se da je bris poplaveo u čak devet toaleta. S obzirom da se toaleti u Vestminsterskoj palati redovno čiste, San navodi da je kokain u toaletima korišćen nekoliko sati pre nego što je urađen test. Prema navodima novinara, to znači da više ljudi u parlamentu redovno konzumira kokain od ranog jutra.


Britanski list takođe navodi da je turistima veoma teško da prokrijumčare drogu pored strogih provera i 500 policajaca, pa veruju da je uneo neko koga obezbeđenje dobro poznaje.


Poslanik vladajuće torijevske stranke Daglas Karsvel bio je zgranut otkrićem.


- Nešto je trulo u vezi sa ovom institucijom i s britanskom demokratijom - rekao je Karsvel. Međutim, portparol parlamenta veruje da je neko od turista uneo kokain.


Nemačka televizija je 2005. našla tragove kokaina u zgradi Evropskog parlamenta u Briselu. Tada su novinari ispitali 46 toaleta, a u čak 41 pronašli su ostatke te droge!

POVEZANE VESTI

Utorak 16.07.2013. 11:07
Dostavljači Tači i Haradinaj, sve za belo može i nezavisnost.
Subota 08.11.2014. 23:25
Dileri kraljevi kokaina Jevreji narocito nakon I svjetskog rata.Iza sjenke oni upravljaju carstvom trgovine i plasmana narkotika.Svi ti kraljevi imaju izraelske pasose za slucaj da se otkriju i da se imaju gdje skloniti-u cionisticku tvorevinu u sred bliskog istoka. Ne mali broj rabina je u tome.Dakle? Ostali su samo boranija koji rade za ove kraljeve.Najsmjesnije je kad pominu rusku mafiju u tome biznisu, a u stvari se u najcesce slucajeva radi o ruskim Jevrejima kriminalcioma.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online