Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 28.02.2012.
23:45
Mondo A

Tužio ženu jer je ružna.... i dobio parnicu

U dobru i zlu, ali samo ako si lepa! Kinez tužio suprugu nakon što je saznao kako je izgledala pre plastičnih operacija...

Jian Feng iz Kine tužio je suprugu kada je saznao da je pre estetskih operacija bila "ružna". Ni ljubav, ni burma ni porodica nisu bili važni onog trenutka kada je na svet došla prinova.

Tužio je suprugu kada je saznao da je pre estetskih operacija bila "ružna"
 

Pošto je, verovatno prelepom Jianu Fengu dete bilo ružno, posumnjao je da ga je žena prevarila i da dete zapravo ni nije njegovo. Kako bi ga uverila da mu je bila verna, pokazala mu je svoje fotografije pre plastičnih operacija kojima se ulepšala.

Jian je pogledao slike, verovatnu i bebu, pa opet slike, i tužio ženu tražeći joj odštetu od 120.000 dolara. On je tražio novac "jer se supruga pretvarala da je lepa kako bi ga prevarom uvukla u brak".

Što je najgore, dobio je parnicu.

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Razveli se zbog crtaća!
Sreda 29.02.2012. 00:30
Cemu komentar sto je najgore dobio je parnicu... Ja sam na njegovoj strani sto posto... zezanje je zezanje al ne moze da ne bude bitno s kim pravis decu, ona su olicenje svojih roditelja, geni su cudo, ne kazu za dzabe. Po vama nije bitno da li je zena lepa ili nije? Meni nikada nije bilo bitno da je on neka faca i da njegov tata ima puno para, da izlazimo na dobra mesta i da dobijam skupe poklone i tome slicno...Ali da se ne lazemo, bilo je bitno da muskarac ne bude nizak, da nema male sake, da nije oslobodjen vojske...
Sreda 29.02.2012. 09:19
ovo me je podsetilo na pricu mojih rodjaka o jednoj seljancici koja nikako nije htela da nosi naocare a naravni je dobro videla..imala je predivne plave oci u koje se zaljubio jedan izuzetno ruzan momak..ona se udala za njega izrodila mu decu i jednom kad je zaista morala da ode i uzme naocare jer je sa godinama vid jos vise slabio, stavi ona njih i pogleda u muza. kako mi stoje? pita i odjednom sva u cudu..Boze al si ti ruzan majko mila...da sam ja ovo pre stavila i videla te dobro nikad se ne bi udala za tebe...auuuu...s kim sam zivela...Prica jeste malo humoristicna za nas ali i poucna...nije sve u estetici bitna je dobrota ali to je samo za utehu...ipak svi prvo gledamo izgled...
Sreda 29.02.2012. 11:40
U laži su kratke noge, gene ne može da operiše.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online