Sreda 5. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 06.06.2011.
16:04
Lj. Jakšić - Vesti A

Berluskoni muvao ženu češkog premijera

Nova "optužba" za zavodničke aktivnosti na adresu Silvija Berluskonija biće obelodanjena u narednu sredu kada će u Pragu biti promovisana knjiga uspomena češkog ex-premijera Jiržija Paroubka u kojoj se on požalio čitaocima da afirmisani zavodnik nije ostavio na miru ni njegovu suprugu i to na zasedanju Evropskog saveta na kojem su prisustvovali evropski premijeri!

Bivši premijer Češke i njegova mlada supruga

Bivši češki premijer u toj memoarskoj publikaciji "U službi Republike" tvrdi da je Berluskoni "kružio" oko njegove supruge Petre i premijerove "glasnogovornice" dok su, na prijemu povodom zasedanja Evropskog saveta, nenapadno stajali u jednom kutu svečane dvorane.


Berluskoni se očigledno tom prilikom nije ustezao da se "nabacuje" češkim damama i upućuje im zavodničke poglede, iako je morao znati da je jedna od njih u "svežem" braku sa češkim predsednikom vlade, tada, njegovim kolegom po funkciji Jiržijem Paroubkom.

"Naravno nije kružio oko nas zbog mene", pomalo srdito se u svojoj knjizi podseća
tog događaja autor meomoarskog dela.


Paroubek ne opisuje na koji način je "stavio do znanja" nestašnom italijanskom premijeru da je zona na koju se ustremio pod njegovom privatnom kontrolom ,ali je, iz kazivanja, očigledno da je italijanski premijer na kraju shvatio ko je korpulentni češki delegat koji sa revoltom posmatra manevarski "juriš" na njegovu suprugu.

Premijerov "seksi mozak"

Premijerova supruga uvela novi termin u raspravu o muško-ženskim odnosima

Jirži Paroubek je, pre braka sa Slovakinjom Petrom Kovačovom, koja je bila njegov službeni prevodilac, imao višedecenijski brak sa svojom bivšom suprugom Zuzanom, ali je na kraju izabrao osetno mlađu prevoditeljku sa kojom se zbližio tokom niza službenih putavanja. Sa Petrom sada ima ćerku, koja je mlađa od ćerke njegovog sina jedinca, njegove prve unuke.

U vreme kada su bulevarni listovi pretresali njihovu "tajnu vezu" Petra je na pitanje šta je privlači kod osetno starijeg Paroubka, filozofski odgovorila "seksi mozak". Ovaj ,do tada nepoznati termin u erotskoj literaturi, upotrebljavan je kasnije u češkoj štmpi u svim prilikama kada su novinari na vickast način pokušavali da objasne temelje veza nekih, postarijih javnih ličnosti i atraktivnih devojaka, koje su im se u datom trenutku činile neobjašnjivim.


Knjigu "U službi Republike" u kojoj je, još jednom, prozvan aktuelni italijanski premijer zbog svojih zavodničkih "nestašluka" promovisaće bivši aurstrijski kancelar Alfred Gusenbauer i bivši švedski premijer Goran Person koji su, kao i Jirži Paroubek, u vreme opisanih "manevara" bili na aktivnim funkcijama. 

Ponedeljak 06.06.2011. 16:30
silvio trebao si da je kresnes
Ponedeljak 06.06.2011. 17:27
Nisu takve Cehinje..ne vole one nista sa strane..pogotovu pored ovakvog muza glavonje..Silvio..ako si, svaka cast..ako nisi, zelim ti da jednom nadoknadis.Bivsi predsednik vlade kuka kao mu deda od 73 godine zaveo zenu..bas si mali muskarcic Paroubka..bruko muskog roda
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online