Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 10.01.2019.
00:42
D. Dekić - Vesti A

Vučiću i njegovi rade o glavi?!

Predsedniku Srbije i lideru Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću "rade o glavi" čak i visoki naprednjački funkcioneri, ali i koalicini partneri?! Ta udarna vest sred božićnih praznika pojavila se u ehu Vučićevog autorskog teksta u kojem je prozvao NN ljude u SNS-u i neimenovane koalicione partnere za navodno "šurovanje s opozicijom".

A. Čukić
Aleksandar Vučić (Foto: Arhiva)

- I ne interesuju me opozicione kombinacije s nekim ljudima iz moje partije, pojedinim koalicionim partnerima koji već razmišljaju kako bi ponovo mogli da budu jezičak na vagi i opet promene stranu - napisao je Vučić u tekstu za "Kurir".

Već samo pominjanje "jezička", što je Dačićev SPS bio 2008. demokratama i Borisu Tadiću, a 2012, naprednjacima, stavilo je na ispit vernost socijalista, pa je lider SPS požurio da se opravda. Ustvrdio je da je neosnovana svaka sumnja u pouzdanost njegove partije i naveo da je "100 puta rekao da Vučić ne brine za SPS".

Dačić se u svojevrsni igrokaz uključio uperivši prstom na ljude sa Vučićeve liste i SNS-a.

- SNS i bez nas ima većinu, ali tako je napravio listu da bez njegovih partnera sa liste, nema većinu u parlamentu, a oni mu ništa značajno nisu doneli u broju birača. Tako da bi bilo bolje da obrati pažnju na njih, a i na ljude iz svoje stranke - nastavio je Dačić i naglasio da ga vređa, da posle onoga što je zajedno uradio s Vučićem, odgovara na ovakva pitanja.

Deo tabloida bliskih Vučiću objavio je da je on pre autorskog teksta imao razgovore u stranci sa nekim naprednjacima i da je tada kazao kako zna ko mu iza leđa, radi sa nekim ambasadama i opozicionarima.

Jedna lasta

Iz SNS-a su proteklih meseci išle prozivke samo na račun Zorane Mihajlović, ministarke građevine. Visoki funkcioner SNS-a Darko Glišić ju je optužio da se "obogatila zahvaljujući funkciji". Predsednica parlamenta Maja Gojković nazvala ju je "ikebanom" pored ambasadora SAD Kajla Skota dok je izgovarao da je Kosovo nezavisno, a ona Gojkovićevoj uzvratila da je najveća partijska "preletačica". Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović je Mihajlovićevoj poručio da treba da pređe u opoziciju.



 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.01.2019. 01:37
Ма ни ја га не волим али доста тог блебетања и галаме. На следећим изборима бирамо неког другог и мирна Бачка. Ова лудорија је резултат Титове диктатуре пролетаријата. Набио ми у главу да сам ја најпаметнији и акo нешто није мени по вољи, одмах револуција по улицама. Дај бре, засвирај па за појас задени и троши енергију на значајне ствари. А то што Вучићу и његови министри, из других партија, раде о глави је његов лични проблем. Он их је изабрао. То је био његов патент који још није добио примену у цивилизованом свету. Зато је добио надимак Тесла.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online